Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri: “Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat”. Ce i-a spus patronul FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 8:22

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri: “Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat”. Ce i-a spus patronul FCSB

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

  • Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri, atunci când antrenorul FCSB-ului este dezamăgit de rezultat. Patronul vicecampioanei României l-a consolat pe “Dicanio” după eșecurile din debutul sezonului. FCSB s-a “scufundat” până pe locul 14 în Liga 1 și are o singură victorie după primele 11 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și în aceste condiții, Dică se bucură în continuare de susținerea lui Gigi Becali, omul recunoscut pentru faptul că n-are foarte multă răbdare cu antrenorii pe care îi aduce la FCSB.

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri

Nicolae Dică a explicat că a fost contactat în mai multe rânduri de latifundiarul din Pipera după înfrângeri cu scopul de a-l încuraja.

Reclamă

“Dicanio” este conștient că sprijinul lui Becali este limitat și că echipa trebuie să înceapă să livreze rezultate bune și în campionat, pentru a-și asigura postul pe banca FCSB-ului.

„Nu, chiar m-am bucurat că, după jocuri, când sunt supărat, nervos, mă sună și mă încurajează. Sunt lucruri care contează pentru mine și m-am bucurat că m-a încurajat, are încredere că putem să ducem echipa sus în clasament.

Reclamă

Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat. Dar e important că staff-ul are încrederea conducerii. Îmi doresc 100% să iau titlu, altfel nu veneam, nu?”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digisport.

Nicolae Dică, anunț ferm după debutul de coșmar al FCSB-ului în Liga 1

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului. Vicecampioana României a coborât până pe locul 14 în Liga 1 după primele 11 runde. Roș-albaștrii au câștigat un singur meci din cele 9 disputate, iar situația devine din ce în ce mai alarmantă la clubul lui Gigi Becali.

În ciuda presiunii uriașe, Dică rămâne încrezător că poate redresa echipa și exclude din start o despărțire prematură.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică încearcă să găsească soluția potrivită pentru a scoate FCSB din criză. Înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2, din etapa precedentă l-a pus serios pe gânduri pe „Dicanio” în legătură cu jocul echipei.

„Te gândești să pleci de la FCSB”, a fost întrebat Dică. Iar răspunsul său ferm a venit imediat: „Nu!”.

Apoi, antrenorul vicecampioanei a explicat cum se simte după debutul teribil de sezon:

„Sunt dezamăgit, dar nu am ce să fac. Acum trebuie să gândesc ce să fac în viitor, cum să fac ca echipa să aibă rezultate. Gândirea asta a început după meciul cu Craiova – ce am de făcut pentru a scoate echipa din acest moment mai dificil”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Nicolae Dică și-a recunoscut marea greșeală făcută la FCSB

Ieri, Dică a recunoscut care e greșeala pe care o regretă cel mai mult de când a preluat FCSB. Tehnicianul roș-albaștrilor a dezvăluit că a greșit când l-a schimbat pe Andrea Compagno cu David Miculescu în meciul cu West Ham, scor 1-3, din Conference League.

„A fost o greșeală din partea mea, am analizat după joc. El (n.r. – Andrea Compagno) era punctul fix din jocul nostru, cum pregătisem partida. Era unul dintre jucătorii de care ne legam, am zis că vin cu un jucător mai tânăr, proaspăt. A fost o greșeală.

La West Ham am fost aproape sa câștigăm jocul. Daca ar fi marcat Cordea acolo, am fi câștigat”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu