Închide meniul

Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40: „Nici nu mă gândesc la altceva”

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 22:09

Reclamă
Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40: Nici nu mă gândesc la altceva”

Basarab Panduru, şocat de ce i-a spus Florinel Coman lui Gigi Becali

Florinel Coman / Profimedia

Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40. Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu au vorbit despre situația jucătorului de la FCSB, care a acuzat probleme medicale în prima repriză a partidei cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de pauza duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a acuzat o lovitură în zona coapsei, după un duel cu un adversar. Acesta a ieșit de pe teren, iar în locul lui a intrat Octavian Popescu.

Primul verdict după ce Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40. Ce au spus Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu

La pauza duelului care contează pentru etapa a 13-a a Ligii 1, Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu au vorbit despre accidentarea fotbalistului din lotul lui Elias Charalambous.

Dumitrescu este de părere că vedeta din lotul vicecampioanei a acuzat probleme medicale și că acesta este motivul real al schimbării. Astfel, potrivit fostului internațional, nu ar fi vorba despre o intervenție din partea lui Gigi Becali.

„Cu siguranţă este o problemă medicală. Nici nu mă gândesc la altceva”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

De cealaltă parte, Daniel Pancu a vorbit despre o posibilă gravitate a accidentării lui Florinel Coman. Fostul atacant al celor de la Rapid, actual selecționer al echipei naționale U21, este de părere că lovitura încasată de atacantul „roș-albaștrilor” nu este una gravă, având în vedere faptul că acesta a ieșit în picioare de pe teren.

„După cum a ieşit de pe teren, nu pare nimic grav”, a spus şi Pancu.

În acest sezon, Florinel Coman a fost unul dintre cei mai importanți oameni din lotul pregătit de Elias Charalambous. Astfel, posibilitatea ca acesta să fi fost schimbat după o intervenție deja caracteristică a lui Gigi Becali este foarte mică.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale.

Schimbarea lui Florinel Coman a părut surprinzătoare. Totuşi, cel mai în formă jucător de la FCSB a acuzat probleme medicale.

Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare. Nu înainte de a fi abordat de Mihai Stoica, cel care a vrut să se asigure că nu este nimic grav.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și