Închide meniul

Principalul motiv pentru care Neluţu Varga vrea să-l demită pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. Ce îi reproşează „Bursucului”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 23:42

Reclamă
Principalul motiv pentru care Neluţu Varga vrea să-l demită pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. Ce îi reproşează „Bursucului

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga a dezvăluit unul dintre motivele pentru care vrea să-l demită pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. Patronul echipei campioanei îi reproşează „Bursucului” faptul că a adus jucători care încasau salarii uriaşe, însă nu au reuşit să confirme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este aproape de a se despărţi de CFR Cluj. Scandalul dintre el şi Neluţu Varga a escaladat, după ce din ambele părţi au venit declaraţii acide.

Principalul motiv pentru care Neluţu Varga vrea să-l demită pe Dan Petrescu de la CFR Cluj

Neluţu Varga a dezvăluit că i-a îndeplinit toate dorinţele lui Dan Petrescu, cheltuind sume colosale pe jucători precum Denis Alibec şi Alexandru Chipciu. Ambii s-au despărţit de club, după ce nu au reuşit să se adapteze stilului de joc impus de „Bursuc”.

„Eu nu i-am redus bugetul, eu am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de talie, de proastă calitate pe care-i plăteam cu 40-50 de mii pe lună. Despre asta vorbim: despre Chipciu, despre Alibec, despre mulți alții. Cheltuiam sute de mii de euro pe lună, respectiv milioane pe an degeaba.

El a ales jucătorii pe care i-a dorit și i-am plătit. Să nu vorbească că nu am plătit, pentru că am plătit în jur de 3 milioane numai în vara asta. Tot ce mi-a cerut, i-am dat. Deci nu are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele”, a declarat Neluţu Varga, conform Pro TV.

Reclamă
Reclamă

Pentru a-l demite pe Dan Petrescu, Neluţu Varga trebuie să plătească 400.000 de euro, atât cât este clauza „Bursucului”. Antrenorul mai are contract în Gruia încă două sezoane.

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru Neluţu Varga după FC Argeş – CFR Cluj 0-1

Confruntarea de pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin a fost una cu miză uriaşă pentru Dan Petrescu. „Bursucul” este pe piciorul de a pleca de pe banca ardelenilor.

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Reclamă

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și