Închide meniul

Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA! Adrian Șut s-a accidentat și nu a făcut deplasarea la Arad

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 9:00

Reclamă
Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA! Adrian Șut s-a accidentat și nu a făcut deplasarea la Arad

Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA, după ce Adrian Șut s-a accidentat

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului cu UTA, din Liga 1, după ce Adrian Șut s-a accidentat. Mijlocașul central al roș-albaștrilor nu a făcut deplasarea alături de restul jucătorilor roș-albaștrii la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu UTA, luni, de la ora 21:30. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA, după ce Adrian Șut s-a accidentat

Conform fanatik.ro, Adrian Șut nu va putea evolua în duelul de la Arad. Mijlocașul s-a resimțit după duelul cu Poli Iași, din runda precedentă, duel în care a fost integralist.

Mijlocașul însă nu s-a accidentat grav, însă oficialii roș-albaștrilor nu au vrut să riște ca acesta să se accidenteze mai grav, astfel că va fi menajat pentru duelul cu UTA.

În locul lui Adrian Șut ar putea fi folosit Ovidiu Popescu, cel care traversează o formă bună în această perioadă. Mijlocașul ar urma să împartă linia mediană a roș-albaștrilor cu Darius Olaru și Damjan Djokovic.

Reclamă

De asemenea, pe lângă Adrian Șut, și Andrei Vlad s-a accidentat în timpul antrenamentelor de duminică. De asemenea, nici el nu a făcut deplasarea la Arad.

Astfel, Elias Charalambous se confruntă cu câteva probleme de lot, în această perioadă, după ce nici Alexandru Băluță nu va putea evolua în duelul cu UTA. Acesta se confruntă cu o accidentare mai veche, însă tehnicianul roș-albaștrilor a dezvăluit că recuperarea decurge perfect.

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut!

Gigi Becali şi-a anunţat decizia în cazul lui Adrian Şut! Milionarul a recunoscut că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru mijlocaş, dar a spus că nu îl va vinde.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a precizat că, în acest moment, Adrian Şut a devenit netransferabil. Şut e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

„Am ofertă de două milioane, dar nu îl mai dau nici cu trei. Am avut două milioane acum două săptămâni. Nu direct, impresarul mi-a zis că două milioane oferă pe el. Am zis că vreau trei.

Acum spun că nu îl dau, nu e de vânzare. Nu am eu averea mea? Mă interesează pe mine banii din fotbal? Eu mai vând că nu vreau să dau de la mine. Dar când avem cinci din cinci, cum să dau?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recent, presa din Belgia anunţa faptul că Genk îl doreşte cu insistenţă pe Adrian Şut, astfel că a făcut deja o ofertă oficială pe numele jucătorului. Belgienii au oferit suma de 2 milioane de euro în schimbul mijlocașului, însă oferta a fost refuzată de Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și