Închide meniul

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut! Milionarul a recunoscut că a primit o ofertă de 2 milioane de euro!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 0:01

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut! Milionarul a recunoscut că a primit o ofertă de 2 milioane de euro!

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut!

Adrian Şut, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia Images

Gigi Becali şi-a anunţat decizia în cazul lui Adrian Şut! Milionarul a recunoscut că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru mijlocaş, dar a spus că nu îl va vinde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a precizat că, în acest moment, Adrian Şut a devenit netransferabil. Şut e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut!

Am ofertă de două milioane, dar nu îl mai dau nici cu trei. Am avut două milioane acum două săptămâni. Nu direct, impresarul mi-a zis că două milioane oferă pe el. Am zis că vreau trei.

Acum spun că nu îl dau, nu e de vânzare. Nu am eu averea mea? Mă interesează pe mine banii din fotbal? Eu mai vând că nu vreau să dau de la mine. Dar când avem cinci din cinci, cum să dau?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Genk a făcut o ofertă oficială pentru Adrian Şut

FCSB a primit o ofertă oficială pentru Adrian Şut. Genk, formaţie din prima ligă din Belgia, a oferit suma de două milioane de euro în schimbul mijlocaşului roş-albaştrilor.

Reclamă

Gigi Becali a declarat, în urmă cu câteva zile, că Adrian Şut va pleca de la FCSB doar în cazul în care va încasa în schimbul său suma de trei milioane de euro.

Presa din Belgia anunţa faptul că Genk îl doreşte cu insistenţă pe Adrian Şut, astfel că a făcut deja o ofertă oficială pe numele jucătorului.

Genk are nevoie de un mijlocaş central de profilul lui Adrian Şut, după ce antrenorul belgienilor este nemulţumit de prestaţiile lui Aziz Outtara şi Patrik Hrosovsky.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea anterior Gigi Becali despre plecarea lui Adrian Şut

Gigi Becali spunea anterior că ar fi de acord să îl lase să plece pe Adrian Şut dacă va veni o ofertă de 3 milioane de euro pentru el. Becali mai susţinea că, în cazul în care mijlocaşul se va despărţi de echipa sa în această vară, va face de urgenţă alte transferuri.

„Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da. Am zis 3 milioane pentru Șut”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat recent la Palat.

Şi pentru Andrea Compagno au venit oferte în această vară. Gigi Becali a dezvăluit, recent, faptul că atacantul italian este dorit de către o echipă din Rusia. Becali cerea în schimbul său suma de 1,5 milioane de euro.

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Elias Charalambous şi a devenit liber de contract.

Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

În cursul zilei de miercuri, FCSB a anunţat că s-a despărţit de Valentin Gheorghe, prin intermediul reţelelor sociale.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Valentin Gheorghe pentru rezilierea contractului.

Reclamă

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 31 de ori, a înscris de 7 ori și a oferit 3 pase de gol.

Clubul nostru îi mulțumește lui Valentin pentru contribuție și îi urează mult succes!”, a anunţat FCSB, prin intermediul contului oficial de Instagram.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și