Închide meniul

Probleme mari la FCSB înainte de meciul cu U Cluj. Titularul U21 s-a accidentat grav la antrenament. Ce opțiuni are Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 17:20

Reclamă
Probleme mari la FCSB înainte de meciul cu U Cluj. Titularul U21 s-a accidentat grav la antrenament. Ce opțiuni are Gigi Becali

Victor Becali a anunţat când se va retrage Gigi Becali din fotbal

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia

Probleme mari la FCSB înainte de meciul cu U Cluj. Un titular de la echipa patronată de Gigi Becali poate lipsi pentru o perioadă lungă de pe teren, după ce s-a accidentat la un antrenament al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Pantea, fundașul care se încadrează la regula U21, fiind souluția lui Elias Charalambous pentru acest post. Acesta a lipsit doar la 5 meciuri ale FCSB-ului, de la startul actualului sezon.

Probleme mari la FCSB înainte de meciul cu U Cluj

Totuși, potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, acesta s-a accidentat serios și va efectua un RMN, luni, pentru a se stabili cât va lipsi de pe teren. Totuși, oamenii din staff-ul vicecampioanei se tem că ar fi vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate.

În cazul în care acest scenariu se va adeveri, sezonul lui Alexandru Pantea va fi, practic, încheiat. În medie, recuperarea după o astfel de accidentare durează între 6 și 9 luni.

Singurele două variante pentru regula U21, din lotul obișnuit al roș-albaștrilor, sunt Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu, jucători care nu l-au impresionat pe Gigi Becali, în ultima perioadă.

Reclamă

„Perla” patronului a ratat duelul cu Sepsi, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea roș-albaștrilor, din cauza unei dureri resimțite după partida cu Farul Constanța, de pe Arena Națională.

FCSB va juca în deplasare cu U Cluj pe data de 19 februarie, de la ora 20:30. Partida de pe Cluj Arena va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci

Gabi Balint a analizat lupta la titlu din Liga 1, mărturisind că FCSB este echipa care are un joc spectaculos, însă există multe probleme și la echipa lui Gigi Becali. Acesta a transmis că lucrurile de la formația roș-albastră nu sunt realizate în mod organizat, dată fiind implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Balint a transmis că FCSB are mari șanse să câștige primul titlu după nouă ani, însă a subliniat că roș-albaștrii au mai fost aproape să devină campioană și în sezoanele trecute, însă s-a încurcat pe final.

„Ca echipă, din păcate nu există nicio echipă care să aibă constanță. Sigur, FCSB are un joc spectaculos în multe momente, dar au și ei problemele, plus faptul că acolo se fac lucrurile altfel decât sunt normale în fotbal, lucrul ăsta nu mă face să privesc cu ochi buni.

Mi-aș dori să fie un club mai organizat, antrenorii să antreneze, patronii să conducă bine clubul, asta ar fi frumos.

Are șanse mari să ia campionatul în acest an, dar a avut în fiecare an și din păcate a dat cu piciorul pe final”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și