Închide meniul

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Își dorește să joace, dar a suferit o ruptură”

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 13:41

Reclamă
Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Își dorește să joace, dar a suferit o ruptură

Alex Băluță, alături de coechipierii de la FCSB / Hepta

Au apărut probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Nu doar echipa lui Ivaylo Petev are emoții, după ce Alex Mitriță a părăsit terenul accidentat în meciul din sferturile Cupei României cu Oțelul Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluță, fostul jucător al oltenilor, a suferit o mică ruptură musculară la antrenamente, iar medicii echipei nu vor să riște.

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „A suferit o ruptură”

Băluță a descoperit ruptura după un RMN, dar se simte bine și își dorește să joace, potrivit liderului de galerie al roș-albaștrilor. Chiar și în aceste condiții, staff-ul medical al liderului nu vrea să riște nimic și sunt șanse foarte mici ca acestea să evolueze în meciul cu Universitatea Craiova:

„Este problema cu Băluță, își dorește să joace, dar a ieșit la RMN că are o ruptură mică și doctorul nu vrea să riște. Toți sunt ok, au făcut antrenament băieții. Important este să fie încrezător, iar duminică să câștigăm cele trei puncte și să ne îndreptăm spre titlul 27”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Vești de ultim moment despre starea lui Alexandru Mitriță

Conform fanatik.ro, accidentarea lui Alexandru Mitriță nu este una gravă și acesta va putea evolua în derby-ul cu FCSB, de pe Arena Națională. Mijlocașul are în continuare glezna umflată, însă a început tratamentul imediat după meciul cu Oțelul.

Reclamă

Oltenii au mai primit o veste bună, înaintea partidei cu FCSB. Vladimir Screciu s-a refăcut și va putea și el să evolueze în derby-ul de pe Arena Națională. Mijlocașul s-a accidentat în duelul cu FCU Craiova, de la începutul lunii martie, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci.

Nicușor Bancu este în continuare accidentat, și Ivaylo Petev nu se va putea baza pe serviciile sale. Fundașul „s-a rupt” în partida cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și