Închide meniul

Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei! Salariile, neplătite de şase luni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 15:02

Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei! Salariile, neplătite de şase luni

Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei

Jucătorii de la CFR Cluj şi Neluţu Varga/ Colaj Hepta

CFR Cluj se confruntă cu probleme uriaşe, după ce mai mulţi angajaţi din cadrul echipei au salariile neplătite de şase luni. De asemenea, o firmă cu care colaborează clujenii cere falimentul echipei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj traversează o perioadă delicată. Printre angajaţii care nu şi-au mai primit salariile în ultimele luni se numără preşedintele echipei, Cristi Balaj, cât şi directorul sportiv, Marius Bilaşco.

Probleme uriaşe la CFR Cluj | Salariile, neplătite de şase luni

Conform gsp.ro, situaţia de la CFR Cluj este una explozivă. Cristi Balaj, Marius Bilaşco şi Bogdan Mara sunt neplătiţi de câteva luni, deoarece Neluţu Varga are mai multe procese deschise.

Sursa citată mai sus menţionează faptul că hotelul la care se cazează jucătorii clujeni, la Cluj, l-a dat în judecată pe Neluţu Varga, pentru faptul că nu şi-a plătit datoriile.

De asemenea, o firmă de echipament sportiv cere falimentul celor de la CFR Cluj! S-a ajuns în acest prag deoarece oficialii din Gruia au achiziţionat mai multe produse, însă nu au reuşit să-şi plătească datoriile la timp.

Reclamă

Primul termen în procesul clujenilor cu firma de echipament sportiv s-a stabilit deja, pe 15 mai, la Braşov, acolo unde firma de echipament sportiv îşi are sediul.

În campionat, CFR Cluj ocupă locul patru, după ce în prima etapă a play-off-ului a fost învinsă de Universitatea Craiova, pe teren propriu. Clujenii antrenaţi de Adrian Mutu au 27 de puncte, la opt lungimi distanţă de FCSB.

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă pentru jucători şi antrenori dacă CFR Cluj va lua titlul. CFR Cluj a terminat sezonul regular pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci. Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și