Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul: „Le spun public că este una record! Îmi vor lua banii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 11:23

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul: „Le spun public că este una record! Îmi vor lua banii!

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă pentru jucători şi antrenori dacă CFR Cluj va lua titlul. CFR Cluj a terminat sezonul regular pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga e convins că CFR Cluj se va bate la titlu pănâ la finalul anului şi a anunţat că jucătorii şi staff-ul vor împărţi un milion de euro dacă vor pune mâna pe trofeu.

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

„Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci. Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB

Adrian Mutu a fost şocat de victoria lui Rapid cu FCSB. Giuleştenii au câştigat fără drept de apel duelul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins cu 4-0 liderul din Liga 1, chiar în ultima etapă a sezonului regular.

Adrian Mutu, fostul antrenor al giuleştenilor şi în prezent antrenor la CFR Cluj, este şi el implicat în lupta la titlu. Formaţia din Gruia s-a impus în ultima etapă de campionat în meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt şi a ajuns la 53 de puncte, fiind pe locul 3 în acest moment.

„A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și