Închide meniul

Problemele continuă la CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu cere amânarea meciului din Superligă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 16:42

Problemele continuă la CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu cere amânarea meciului din Superligă

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Problemele continuă la CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu a fost eliminată ruşinos din preliminariile UEFA Champions League şi cere amânarea meciului din Superligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armenii de la FC Pyunik s-au calificat, la penalty-uri, după 2-2 în timp regulamentar. Astfel, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă din Andorra.

Problemele continuă la CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu cere amânarea meciului din Superligă

Astfel, în urma eliminării din Champions League, CFR Cluj va cere amânarea meciului din Superligă cu FC U Craiova 1948, potrivit gsp.ro. UEFA a programat duelurile cu Inter Club d’Escaldes la o distanță de 5 zile: 21 iulie, respectiv 26 iulie.

Campioana României nu va mai putea juca în weekend în Superligă, programul fiind dat peste cap.

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik

CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Champions League, iar Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik, scor 2-2 (3-4 d.l.d.). Patronul campioanei României are planul făcut şi îşi doreşte să îl aducă la echipă de Mirel Rădoi, dacă se va despărţi de „Bursuc”.

Reclamă

Şeful din Gruia şi-a ieşit din minţi şi a făcut o criză de nervi la finalul celui mai ruşinos meci din istoria clubului. Neluţu Varga a răbufnit şi e gata să schimbe din temelii staff-ul tehnic. Dan petrescu, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir sunt cei vizaţi.

Potrivit fanatik.ro, Mirel Rădoi este principala ţintă a lui Varga, în cazul în care ajunge la un acord cu Dan Petrescu pentru rezilierea contractului. Cel mai titrat antrenor din istoria ardelenilor are contractul „betonat” şi o clauză uriaşă.

Neluţu Varga, un car de nervi

Neluţu Varga a avut o primă reacţie la finalul meciului cu Pyunik şi a avertizat jucătorii și staff-ul tehnic. Acesta a spus că a creat toate condițiile la CFR și e nemulțumit teribil de rușinea suferită în preliminariile Ligii Campionilor. A precizat că încă are încredere în Dan Petrescu, dar e cunoscut pentru schimbările bruşte.

Reclamă 4 / 0/3

L-a demis pe Marius Şumudică după 9 victorii din tot atâtea meciuri, după ce anunţase că nu ia în calcul schimbarea antrenorului.

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și