Închide meniul

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik. Mirel Rădoi, aşteptat la campioana României. Criză de nervi a patronului lui CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 8:34

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik. Mirel Rădoi, aşteptat la campioana României. Criză de nervi a patronului lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ Hepta

CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Champions League, iar Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik, scor 2-2 (3-4 d.l.d.). Patronul campioanei României are planul făcut şi îşi doreşte să îl aducă la echipă de Mirel Rădoi, dacă se va despărţi de „Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful din Gruia şi-a ieşit din minţi şi a făcut o criză de nervi la finalul celui mai ruşinos meci din istoria clubului. Neluţu Varga a răbufnit şi e gata să schimbe din temelii staff-ul tehnic. Dan petrescu, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir sunt cei vizaţi.

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Îl vrea pe Mirel Rădoi la CFR Cluj

Potrivit fanatik.ro, Mirel Rădoi este principala ţintă a lui Varga, în cazul în care ajunge la un acord cu Dan Petrescu pentru rezilierea contractului. Cel mai titrat antrenor din istoria ardelenilor are contractul „betonat” şi o clauză uriaşă.

Dacă se ajunge la o despărţire, Mirel Rădoi ar putea fi adus pe banca lui CFR. Fostul selecţioner este liber de contract şi a anunţat deja că este dispus să revină în antrenorat. Venirea în Gruia ar fi o adevărată provocare pentru el.

Neluţu Varga a avut o primă reacţie la finalul meciului cu Pyunik şi a avertizat jucătorii și staff-ul tehnic. Acesta a spus că a creat toate condițiile la CFR și e nemulțumit teribil de rușinea suferită în preliminariile Ligii Campionilor. A precizat că încă are încredere în Dan Petrescu, dar e cunoscut pentru schimbările bruşte. L-a demis pe Marius Şumudică după 9 victorii din tot atâtea meciuri, după ce anunţase că nu ia în calcul schimbarea antrenorului.

Reclamă

Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

Dan Petrescu, la pământ după eliminarea-șoc a CFR-ului

Petrescu este îngrijorat în ceea ce privește viitorul clubului din Gruia, ținând cont că ardelenii se bazau pe banii primiți de la UEFA pentru calificarea în tururile superioare din Champions League. Dan Petrescu spune că este blestemat când ajunge la loviturile de departajare:

Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat, a fost un meci echilibrat. Au ratat (n.r. – FC Pyunik) și un penalty la 2-1, credeam că acolo s-a terminat meciul. E greu să îmi găsesc cuvintele. Sunt foarte supărat, cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut, a fost 0-0 si 2-2, dar… la penalty-uri n-am câștigat în viata mea un meci, parcă sunt blestemat!

Reclamă 4 / 0/3

S-au accidentat Kolinger și Mistrati în dimineața meciului. La 2-1 nu mă gândeam că mai pot să egaleze, cu atât mai mare e dezamăgirea. Încă o dată s-a demonstrat că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă înfrângere a mea în cupele europene. Nici la Urziceni n-am pățit așa ceva.

Toată lumea e supărată. Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut băieții. Am fost mult pe drumuri, nu ne-am antrenat și cred că au căzut fizic. La 2-1 ne-am baricadat, pe final, normal. E clar că sunt foarte, foarte trist. Sunt convins că și jucătorii și conducerea și fanii sunt triști…

Acum e foarte greu (n.r. – la nivel financiar), dar cum au mers mai departe și alte echipe în România, trebuie să meargă și CFR-ul. Acum trebuie să ne calificăm în grupele Conference League, dar nu e nimic ușor. Ați văzut că și campioana Armeniei nu e o echipă de pe stradă. Dar ce putem să facem? Și noi am eliminat Celtic, am jucat de la egal la egal cu Sevilla și Rennes… dar tabela arată că am pierdut. Nu joacă diferența de valoare, joacă tabela. Fiecare face ce vrea si striga ce vrea (n.r. – despre fanii care i-au strigat demisia)”, a declarat Dan Petrescu după eşcul cu Pyunik, la lovituri de departajare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și