Închide meniul

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1. FCSB, derby-uri „de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova. Când se joacă meciurile

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2024, 16:48

Reclamă
Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1. FCSB, derby-uri de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova. Când se joacă meciurile

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1

Colaj cu FCSB, Rapid și Universitatea Craiova / Profimedia

LPF a publicat programul etapelor cu numărul 14 și 15 ale sezonului de Liga 1. În cadrul acestora, FCSB va avea derby-uri „de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa a 14-a se va desfășura în perioada 25 octombrie – 28 octombrie. Aceasta va fi deschisă de duelul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK, programat vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00.

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1

Cel mai important duel al acestei etape este derby-ul FCSB – Rapid, care se va juca duminică, 27 octombrie și care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Iată programul complet al etapei cu numărul 14 din Liga 1:

Vineri, 25 octombrie

Reclamă
Reclamă

Sâmbătă, 26 octombrie

Duminică, 27 octombrie

Luni, 28 octombrie

Reclamă
  • FC Botoșani – U Cluj (18:00)
  • Farul Constanța – Universitatea Craiova (21:00)

Etapa a 15-a a sezonului de Liga 1 se va desfășura în perioada 1 noiembrie – 4 noiembrie. Și în cadrul acesteia, FCSB are parte de un derby, de data aceasta în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Duelul dintre oltenii lui Costel Gâlcă și campioana României este programat pe data de 3 noiembrie, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Iată programul complet al etapei cu numărul 15 a sezonului de Liga 1:

Vineri, 1 noiembrie:

  • Gloria Buzău – CFR 1907 Cluj (21:00)

Sâmbătă, 2 noiembrie

  • Sepsi OSK – Petrolul Ploiești (18:30)
  • Dinamo București – UTA Arad (21:00)

Duminică, 3 noiembrie

  • Poli Iași – Oțelul Galați (13:30)
  • U Cluj – Farul Constanța (16:00)
  • Universitatea Craiova – FCSB (21:00)

Luni, 4 noiembrie

Dinamo – FCSB, în etapa a 13-a din Liga 1. Program infernal pentru campioana României

Dinamo – FCSB e „Unicul Derby” din Liga 1 în octombrie 2024. Partida, care se va disputa duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte. FCSB este pe locul 7, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat decât echipa antrenată de Zeljko Kopic. Roş-albaştrii mai au de jucat restanţa cu FC Botoşani.

Dinamo este surpriza plăcută a începutului de sezon. După 12 etape disputate, „câinii” se află pe loc de play-off. Echipa antrenată de Zeljko Kopic s-a salvat dramatic de la retrogradare sezonul trecut.

Contractul lui Kopic pe banca lui Dinamo s-a prelungit automat după ce antrenorul croat şi-a îndeplinit obiectivul, menţinerea în prima ligă.

Ultima victorie în campionat a lui Dinamo a avut loc pe 13 septembrie, 1-0 cu Unirea Slobozia, acasă. „Câinii” nu au fost învinşi însă în următoarele 3 partide, cu Oţelul, Botoşani şi Farul.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:03

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

18:43

Joselu încă se gândeşte la Real Madrid! Colegul lui Florinel Coman, discurs sincer: „Îmi e dor să mă simt ca acasă”

18:30

Istvan Kovacs, delegat la Croația – Scoția, din Nations League! UEFA are încredere în arbitrul român

18:20

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid. Clauzele din contractul antrenorului

17:50

Sascha Stegemann va arbitra meciul Cipru – România! Germanul a condus şi meciul PAOK Salonic – FCSB

17:30

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și