Închide meniul

„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2024, 23:27

„Propagandă comunistă! Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo

Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu

Ionuţ Negoiţă şi Mircea Lucescu / Colaj Hepta

Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu, după ce a fost criticat în termeni duri de legenda lui Dinamo. Fostul patron al clubului din Ştefan cel Mare a răbufnit şi i-a propus un pariu antrenorului în vârstă de 78 de ani, care este liber de contract după despărţirea de Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negoiţă a distrus Dinamo! A dus echipa în faliment„, a fost declaraţia dată de Mircea Lucescu care l-a scos din minţi pe omul de afaceri. Acesta a avut o reacţie extrem de dură şi i-a cerut fostului jucător şi antrenor al alb-roşiilor să se implice financiar la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu

Mai mult, Ionuţ Negoiţă a anunţat că este dispus să cedeze zona renovată a bazei de la Săftica, pe care are acte, în cazul în care Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac vor băga bani la Dinamo.

Eu mi-am dat cu părerea. Am dreptul? Unii oameni sunt foarte sensibili, mai ales din generaţia care îi place să fie lăudată. Nu am criticat pe nimeni, doar am spus că nu cred. Nu înţeleg de unde iritarea asta. Ok, a fost antrenor la Dinamo, şi-a primit toţi banii. Nu a rămas clubul dator la dânsul.

Sunt dispus să pun pariu că acest tandem nu va investi la Dinamo. Vine să îşi dea cu părerea pe banii altora… dacă doi ani de zile de aici încolo acest tandem va investi la Dinamo, eu voi ceda gratuit bucata aia care nu are legătură cu baza de antrenament.

Reclamă

La momentul ieşirii din insolvenţă trebuiau venituri la club. A fost o tranzacţie, cu evaluare. Acele două baze de cazare… una era părăsita şi alta era într-o stare deplorabilă. Pe ambele le-am renovat eu.

Eu cred că va fi un tandem bun, am spus la nivel provocator… eu nu cred, dar Doamne ajută să se întâmple. E dreptul meu să îmi dau cu părerea, nu înţeleg de unde iritarea şi aberaţiile astea pe care le-a rostit. Credeam că, odată cu trecerea anilor, oamenii devin înţelepţi, nu invers. Să baţi câmpii e prea mult.

Clubul e altceva. Înţeleg că suporterii sunt răi. N-am avut nicio problemă până în ultimul an. Nu e o treabă uşoară, suporterii au interesul lor, aşteptări. Foarte mulţi critică foarte uşor investitorii. Din fotbal nu a plecat nimeni pe plus. Se investeşte în fotbal pentru că e o poveste şi sunt oameni care se sacrifică. Dar să nu aruncăm cu noroi, mai ales din partea unor oameni care ştiu ce e un club.

Reclamă 4 / 0/3

E un fel de propagandă securisto-comunistă. Au ocazia, cei care sunt din fotbal… printre altele a spus că s-au implicat oameni care nu au treabă cu fotbalul. Să vină să demonteze teoria mea. Să vină o dată cei cu bani să scoată cluburile din criză, să le ducă unde trebuie. E o ocazie bună, Dinamo are nevoie de oameni din fotbal. În loc să aruncăm cu propagandă comunistă, sa vină să facă lucruri„, a declarat Ionuţ Negoiţă la digisport.ro.

Mircea Lucescu, atac fără precedent la Ionuţ Negoiţă

Mircea Lucescu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Ionuţ Negoiţă. Totul a pornit după ce fostul patron de la Dinamo a spus că nu crede în varianta ca Lucescu să se implice alături de Ion Ţiriac la Dinamo.

Mircea Lucescu nu a rămas dator şi a spus că Negoiţă e cel care a „distrus” Dinamo şi că a dus echipa în faliment. Mai mult, Mircea Lucescu i-a transmis lui Negoiţă să dea înapoi terenurile de la Săftica pentru a se construi baze de antrenament.

Nu a fost un dialog la distanță. Nu are niciun rost. Văd că unul ca Negoiță, care pur și simplu a distrus Dinamo, a luat o parte din Săftica, el a profitat și îmi face mie observație. Am fost un antrenor care a dus o echipă la un anumit nivel, el trebuia să susțină echipa, să o ducă mai departe, pentru că el căuta imagine, popularitate.

A căutat avantaje materiale în detrimentul echipei de fotbal și a clubului Dinamo. Își permite să îi judece pe alții. Eu sunt doar un antrenor și cred că am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât el. El nu a făcut decât să profite de situația lui Dinamo. A dus echipa în faliment, a dus-o în insolvență.

Ar face bine să se gândească, să dea înapoi centrul de pregătire, terenul unde se pot construi terenuri de fotbal pentru copii. Astea sunt problemele. Sunt oameni care au profitat. În anii ’90, echipele românești se puteau bate cu oricine. După ’90, au apărut oameni care au profitat.

Au fost oameni care nu aveau ce să caute în lumea fotbalului. Și la nivelul Federației, Mircea Sandu, care a profitat enorm. A obținut și rezultate, e adevărat, dar nu s-a gândit ce ar fi trebuit să facă el. Au neglijat echipele de juniori. Rezultatele din anii 90 au fost determinate de modul în care s-a lucrat în anii 80. Să sperăm că această calificare a echipei naționale va produce un eveniment în fotbalul românesc”, a spus Mircea Lucescu pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și