Închide meniul

Mircea Lucescu, atac fără precedent: „Negoiţă a distrus Dinamo! A dus echipa în faliment şi îmi face mie observaţie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 23:32

Mircea Lucescu, atac fără precedent: „Negoiţă a distrus Dinamo! A dus echipa în faliment şi îmi face mie observaţie!

Mircea Lucescu, atac fără precedent la Ionuţ Negoiţă

Profimedia

Mircea Lucescu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Ionuţ Negoiţă. Totul a pornit după ce fostul patron de la Dinamo a spus că nu crede în varianta ca Lucescu să se implice alături de Ion Ţiriac la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu nu a rămas dator şi a spus că Negoiţă e cel care a „distrus” Dinamo şi că a dus echipa în faliment. Mai mult, Mircea Lucescu i-a transmis lui Negoiţă să dea înapoi terenurile de la Săftica pentru a se construi baze de antrenament.

Mircea Lucescu, atac fără precedent

Nu a fost un dialog la distanță. Nu are niciun rost. Văd că unul ca Negoiță, care pur și simplu a distrus Dinamo, a luat o parte din Săftica, el a profitat și îmi face mie observație. Am fost un antrenor care a dus o echipă la un anumit nivel, el trebuia să susțină echipa, să o ducă mai departe, pentru că el căuta imagine, popularitate.
A căutat avantaje materiale în detrimentul echipei de fotbal și a clubului Dinamo. Își permite să îi judece pe alții. Eu sunt doar un antrenor și cred că am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât el. El nu a făcut decât să profite de situația lui Dinamo. A dus echipa în faliment, a dus-o în insolvență.

Ar face bine să se gândească, să dea înapoi centrul de pregătire, terenul unde se pot construi terenuri de fotbal pentru copii. Astea sunt problemele. Sunt oameni care au profitat. În anii ’90, echipele românești se puteau bate cu oricine. După ’90, au apărut oameni care au profitat.

Au fost oameni care nu aveau ce să caute în lumea fotbalului. Și la nivelul Federației, Mircea Sandu, care a profitat enorm. A obținut și rezultate, e adevărat, dar nu s-a gândit ce ar fi trebuit să facă el. Au neglijat echipele de juniori. Rezultatele din anii 90 au fost determinate de modul în care s-a lucrat în anii 80. Să sperăm că această calificare a echipei naționale va produce un eveniment în fotbalul românesc”, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Reclamă

Declaraţia lui Ionuţ Negoiţă care l-a scos din minţi pe Mircea Lucescu

Totul a început după ce Ionuţ Negoiţă a spus că nu crede că Ţiriac şi Lucescu se vor implica la Dinamo şi nu crede în „vorbe”.

”Niciodată! (n.r.: nu crede în tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo) De ce? Din principiu! Nu-i văd! Nu e o treabă ușoară la Dinamo. La vorbe ne pricepem mulți, ca să mai povestim sau mai știu eu ce.

Dar ca să ne asumăm lucruri… Am văzut asta la foarte puțini. Văd mulți dinamoviști sau așa-ziși dinamoviști care comentează tot timpul, dar niciodată n-au pus un leu la Dinamo, ba din contră, au fost pe luate și au pretenții de la alții.

Reclamă 4 / 0/3

O treabă n-o faci cu vorbe, o faci cu fapte! Aici se vede cine se implică la modul real, nu pe povești! Fotbalul înseamnă dureri mari de cap. Bani pierzi, obligatoriu, dar faci alții. (…) Dar fotbalul înseamnă mai mult de atât, înseamnă și multă presiune, mult stres, e un consum foarte mare.

Numai când ești implicat în linia întâi îți dai seama, e ca în război, atunci îți dai seama cu adevărat ce înseamnă un război”, a declarat Ionuţ Negoiță pentru gsp.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și