Închide meniul

Propunere directă pentru Gigi Becali: „Dacă îmi dădea mie banii ăștia, aduceam ceva mai bun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 10:14

Propunere directă pentru Gigi Becali: „Dacă îmi dădea mie banii ăștia, aduceam ceva mai bun!

Florin Manea, propunere directă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

  • Propunere directă pentru Gigi Becali

Propunere directă pentru Gigi Becali făcută de impresarul Florin Manea. Acesta nu crede că Andrea Compagno merită cei 1.500.000 de euro plătiţi de Becali lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi este contestat, Andrea Compagno are un sezon de vis. Are 14 goluri în toate competiţiile pentru FCSB şi FC U Craiova, echipă de unde Gigi Becali l-a cumpărat.

Propunere directă pentru Gigi Becali

Chiar şi aşa, Florin Manea e de părere că atacantul italian de 26 de ani nu merită atâţia bani. Mai mult, Florin Manea îi transmite lui Gigi Becali că îi poate aduce jucători mult mai buni din America de Sud.

Reclamă

Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro pe Compagno. Dacă îmi dădea mie banii ăștia, mă duceam în Uruguay sau Argentina și îi aducem ceva foarte bun. Cavani a fost cumpărat cu 1 milion din Uruguay, Pastore cu 1.5 milioane în Argentina. La banii ăștia poți găsi calitate mare, dacă știi unde să cauți. Aș putea să aduc sud-americani de mare valoare.

Mallo, care a fost la Rapid, a semnat acum cu Rosario Central, fostă campioană a Argentinei. Cred că ar trebui să aducem mai puțini străini, dar mai buni. Să plătim sume de transfer, să dăm salarii mai mari. Aducem gratis, dăm salarii de 3000 de euro pe lună și vrem să fie Messi”, a declarat Florin Manea pentru sport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB

Andrea Compagno a dezvăluit că şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB. Atacantul în vârstă de 26 de ani nu ţinteşte titlul de golgheter al Ligii 1, ci îşi doreşte să îşi vadă echipa campioană. Din 2015 nu au mai câştigat roş-albaştrii titlul.

Adus cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, Compagno a impresionat în tricoul vicecampioanei. A marcat de 8 ori în 11 meciuri de campionat şi este lider detaşat în topul golgheterilor. În total are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Denis Alibec (Farul), Marko Dugandzic (Rapid) şi Daniel Paraschiv (Hermannstadt).

Pe plan personal mă gândesc doar pentru echipă. Să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul care este câştigarea campionatului„, a spus atacantul italian.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno a revenit la antrenamente după accidentarea horror suferită în meciul cu Chindia. Prezent în cantonamentul din Turcia, vârful lui FCSB s-a ferit să vorbească despre incertitudinea de pe banca tehnică. Antrenorul care are licenţă PRO, Leo Strizu, a fost lăsat acasă de Gigi Becali.

Andrea Compagno a rămas cu o cicatrice horror, după ciocnirea violentă cu Olaru

Andrea Compagno a rămas cu o cicatrice horror, după ciocnirea violentă cu Darius Olaru, din startul partidei cu Chindia. Atacantul italian şi-a adus aminte de clipele dramatice de atunci.

Andrea Compagno a început să zâmbească după ce a auzit ce glumă a făcut Mihai Stoica în momentul în care i-a văzut cicatricea.

A fost foarte frumos, terenul la fel, atmosfera e bună. Trebuie să continuăm aşa. Acum e bine (n.r. recuperarea după accidentarea la cap), sper că o să meargă cât mai bine. Am avut vacanţa şi am avut timp să ne recuperăm cât mai bine. Acum m-am simţit bine.

(Reporter: MM spunea că eşti mai frumos acum, că eşti un adevărat războinic) Preferam să nu am (n.r. a început să zâmbească), dar asta e. S-a întâmplat şi e important că nu a fost ceva mai grav. Pot să mă uit (n.r. la imaginile cu faza în care s-a accidentat), nu am frica să nu se întâmple din nou. Sper să nu se întâmple, dar frica eu nu o am.

Faza de atunci… ne-am uitat împreună la minge şi s-a întâmplat. Amândoi (n.r. au fost neatenţi). Era pofta de a câştiga mingea. Dacă eram jucători pe care nu ne interesa să câştigăm mingea, nu se întâmpla. Dar a fost aşa. (Reporter: Merită o cicatrice pentru titlu?) Sperăm. Dacă merge, chiar şi două. Încercăm să fim mai atenţi. Se poate întâmpla din nou, sper că nu.

După vreo oră, o oră şi jumătate a fost foarte urât. Dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost bine”, a spus Andrea Compagno în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”