Închide meniul

„Puteam să fac mai multe!” Ricardo Grigore, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 19:23

Reclamă
„Puteam să fac mai multe! Ricardo Grigore, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Ricardo Grigore, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Ricardo Grigore a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Dinamo. Fundaşul s-a declarat convins de faptul că putea face mai multe în tricoul echipei la care a crescut, însă înţelege decizia oficialilor alb-roşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic a început curăţenia de vară la Dinamo. Şase jucători au plecat de la formaţia din Ştefan cel Mare, la scurt timp după barajul câştigat cu Csikszereda.

Ricardo Grigore, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Ricardo Grigore s-a declarat bucuros pentru faptul că a putut evolua ca titular în ultimul meci disputat de Dinamo pe teren propriu, în sezonul recent încheiat. Fundaşul a transmis că a plecat cu fruntea sus de la formaţia din Ştefan cel Mare, sperând să-şi găsească repede echipă.

„Mă bucur din plin de vacanță. Sper să nu fie foarte lungă și să-mi găsesc repede echipă.

Sunt foarte bucuros că echipa s-a salvat și nu am retrăit acel sentiment de acum doi ani. Mă bucur din plin că am reușit să joc un ultim meci pe Arena Națională, cu stadionul plin. O emoție de nedescris.

Reclamă
Reclamă 4

Plec cu capul sus, pentru că mi-am încheiat contractul. Cu siguranță puteam să fac mult mai multe la Dinamo, dar asta a fost situația.

A fost un sezon dificil, începând din vară, cu interdicția la transferuri. Am făcut un cantonament fără jucătorii noi, au venit pe parcurs”, a declarat Ricardo Grigore, conform digisport.ro.

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”! Zeljo Kopic a început curăţenia de vară şi a renunţat la şase jucători, printre care şi unul dintre golgheterii echipei, din sezonul recent încheiat.

Reclamă

Pe lângă Neluţ Roşu, cel care îşi anunţase deja plecarea de la Dinamo, „câinii” au mai transmis că Goncalo Gregorio, Domagoj Pavicic, Edgar Ie, Ricardo Grigore şi Dani Iglesias nu vor mai continua în Ştefan cel Mare.

Goncalo Gregorio a marcat opt goluri la Dinamo, în cele 41 de meciuri bifate. Atacantul portughez a fost, la egalitate cu Dennis Politic, golgheterul echipei, din sezonul recent încheiat.

De cealaltă parte, Dinamo a renunţat şi la serviciile decarului echipei, Dani Iglesias, cel care evolua la formaţia alb-roşie din 2022, de când era transferat de la Sered.

Totodată, „câinii” au anunţat şi plecarea jucătorului cu cel mai mare salariu din Ştefan cel Mare, Edgar Ie, dar şi plecarea lui Ricardo Grigore, cel care a fost crescut la Academia „câinilor”.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și