Închide meniul

Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB! Ce mesaj a postat fundașul

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 17:46

Reclamă
Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB! Ce mesaj a postat fundașul

Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB

Rachid Bouhenna, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB! Fundașul algerian a postat un mesaj pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a fost adus de FCSB, în luna iulie a anului trecut, liber de contract, de la CFR Cluj. Însă evoluțiile sale nu l-au convins pe patronul Gigi Becali, care a ordonat înlăturarea acestuia de la echipă.

Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB

Rachid Bouhenna a postat, pe contul personal de Instagram, un mesaj de rămas bun pentru cei de la FCSB.

„Aventura mea, la FCSB, s-a terminat. Mulțumesc fanilor pentru suportul vostru, ați fost uimitori!”, a scris Rachid Bouhenna, pe Instagram.

Gigi Becali, exasperat de Rachid Bouhenna

Fotbalistul algerian a intrat în dizgrația lui Gigi Becali încă din luna august, după o greșeală comisă într-un meci cu Chindia.

Reclamă
Reclamă

„Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!». Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată!”, spunea Gigi Becali, pe 17 august, pentru sport.ro.

De atunci, Bouhenna a mai bifat doar cinci partide oficiale în tricoul FCSB-ului.

Totodată, decizia lui Gigi Becali, de a renunța la Bouhenna, a fost criticată în spațiul public. Florin Gardoș consideră că patronul FCSB-ului nu s-a comportat cum ar fi trebuit cu fundașul algerian.

Reclamă

„Eu nu înțeleg de ce îl tot schimbă pe Bouhenna atât de devreme, adică nu mi se pare că Bouhenna a jucat chiar atât de slab încât să fie pe liste negre. (n.r. Ar mai merita șanse?) Da. Plus că el nu e încă la capacitate maximă, nejucând de atâta timp, l-a și schimbat de câteva ori la pauză. Eu nu înțeleg de ce deja e pus pe lista neagră. (n.r. Deci crezi că are valoarea necesară să se impună) Da, categoric. Dacă ar fi la capacitate maximă, eu nu cred că e diferență între el și Dawa”, spunea Florin Gardoș, în luna august, pentru prosport.ro.

Rachid Bouhenna, plecare timpurie de la FCSB

Adus în vara anului trecut, Rachid Bouhenna a jucat doar 588 de minute pentru FCSB, în nouă partide, fără să marcheze vreun gol.

În România, Bouhenna a mai evoluat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj.

  • 300.000 de euro este cota lui Rachid Bouhenna, conform transfermarkt.com
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și