Închide meniul

Radunovic e nemulţumit după CFR Cluj-FCSB 1-1: „Trebuie să câştigăm cu Farul”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 23:31

Reclamă
Radunovic e nemulţumit după CFR Cluj-FCSB 1-1: „Trebuie să câştigăm cu Farul

Radunovic e nemulţumit după CFR Cluj - FCSB 1-1

Risto Radunovic, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Radunovic e nemulţumit după CFR Cluj-FCSB 1-1. Fundaşul stânga al FCSB a explicat şi de ce a fost nervos în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încheiat la egalitate meciul din deplasre cu CFR Cluj, scor 1-1. CFR a deschis scorul în minutul 19, prin Daniel Bîrligea, iar Florinel Coman a egalat în minutul 63, cu o execuţie superbă din lovitură liberă.

Radunovic e nemulţumit după CFR Cluj – FCSB 1-1

Un meci foarte greu pentru noi, o deplasare grea. După prima repriză mă bucur că am egalat. Nu suntem mulţumiţi pentru egal, trebuie să câştigăm următorul meci.

Meciul a fost foarte tensionat, la prima repriză nu am înţeles faza cu David Miculescu ce a fost, de asta am fost un pic mai nervos. Playoff-ul este foarte echilibrat, mă bucur pentru asta. Noi următorul meci jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri, trebuie să câştigăm meciul contra Farului.

CFR joacă foarte bine acasaă, are experienţă. Un egal e echitabil, sper să câştigăm următorul meci„, a declarat la finalul partidei Risto Radunovic pentru digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman, foarte supărat după CFR Cluj – FCSB: „Am făcut un meci foarte prost! Nimic n-a mers!”

Florinel Coman a fost şi mai supărat decât Radunovic după CFR Cluj – FCSB 1-1. Şeptarul FCSB-ului a avut un discurs tăios la finalul partidei. Extrema celor de la FCSB a criticat jocul echipei sale, deși a marcat golul egalizator.

În cazul în care s-ar fi impus în această seară, FCSB ar fi devansat-o pe CFR Cluj și ar fi urcat pe locul 2.

Am avut ocazii pe final, puteam să câștigăm. Am făcut un meci foarte prost. Prima repriză foarte slabă făcută de noi. Nimic n-a mars. Suntem dezamăgiți de jocul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a pierdut nimic. Ne gândim la meciul cu Farul. Trebuie să ne schimbăm fața jocului și să câștigăm acel meci. Exersez (n.r. legat de golul din lovitură liberă), dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Doar am prestat un fotbal slab”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru sursa citată.

Cum arată playoff-ul Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 1-1

1. Farul Constanţa 39 de puncte
2. CFR Cluj 35 de puncte
3. FCSB 34 de puncte
4. Universitatea Craiova 29 de puncte
5. Rapid Bucureşti 28 de puncte
6. Sepsi 21 de puncte

Dan Petrescu, despre CFR Cluj – FCSB: „Pentru mine nu e un meci deosebit”

Dan Petrescu a dat o declaraţie scurtă înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Antrenorul echipei campioană a vorbit despre Ciprian Deac, titularizat în ultimul moment, dar şi despre principala lui temere legată de derby-ul de astăzi.

Nu-i pentru mine un meci deosebit, e un meci deosebit pentru clubul CFR. E un meci cu presiune maximă pentru ambele echipe. Eu sper ca publicul să ne ajute şi echipa să arate bine.

Vedem la meci. Deac s-a recuperat în ultimul moment şi va trebui să joace pentru că Boateng s-a accidentat. Cel mai important e rezultatul. De asta mi-e teamă, de rezultat. Atuul nostru e să fim uniţi şi să jucăm pentru echipă”, declara Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB.

Egalul din derby-ul CFR Cluj – FCSB o ajută pe Farul Constanţa, care îşi consolidează poziţia de lider în Liga 1. Farul are acum 4 puncte avans faţă de CFR şi 5 faţă de FCSB.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și