Închide meniul

Rakow, impresionată de un jucător al FCSB-ului: „A fost extrem de activ!”

Cosmin Olteanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 20:05

Reclamă
Rakow, impresionată de un jucător al FCSB-ului: A fost extrem de activ!”

Rakow, impresionată de un jucător al FCSB-ului

Jucătorii de la FCSB, în amicalul cu Rakow / Rakow TV

Rakow s-a declarat impresionată de un jucător al FCSB-ului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a disputat o partidă amicală cu polonezii de la Rakow, în cantonamentul din Antalya, însă roș-albaștrii au fost învinșit cu scorul de 1-4. Nici în celălalt amical al iernii FCSB nu a arătat mai bine, fiind învinsă de Pogon cu scorul de 0-2.

Rakow, impresionată de un jucător al FCSB-ului

În cronica meciului postată de Rakow pe site-ul oficial, polonezii au remarcat evoluția foarte bună a lui Octavian Popescu, tânăra extremă a FCSB-ului.

„În a doua repriză, ocupanta locului 3 din campionatul României a încercat să reducă din handicap. Octavian Popescu a fost extrem de activ și a condus acțiunile echipei sale. Românii au reușit să marcheze în minutul 69, când Billel Omrani a marcat din apropierea porții.

Încă de la primul fluier, meciul s-a disputat în viteză. Primele acțiuni ofensive le-au aparținut românilor, iar Billel Omrani a trimis cu capul peste poarta apărată de Kacper Trelowski. În următoarele minute, Rakow a preluat inițiativa și a marcat prin Bartosz Nowak. Câteva momente mai târziu, rivalii au avut șansa egalării, însă portarul nostru a fost atent între buturi.

Reclamă

Rakow a continuat să forțeze și a mai înscris de două ori. Mai întâi, Gutkovskis l-a învins pe portarul lui FCSB într-o fază unu contra unu, iar ulterior Ivi Lopez a profitat de pasa lui Jean Carlos. Spaniolul a fost implicat în primele trei goluri ale echipei noastre”, se arată în cronica publicată de Rakow.

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon

Andrei Cordea susține că rezultatele dezastruoase din partidele amicale au fost cauzate de oboseala pe care jucătorii FCSB-ului au acumulat-o în acest cantonament.

„Nu ne prea gândim la asta (n.r. la înfrângere), pentru că venim după o săptămână în care ne-am încărcat foarte mult. Era normal să nu fim sută la sută azi. Dar, în șase zile, o să apucăm să ne odihnim mai mult și vom fi pregătiți pentru campionat, unde contează. Venim după o săptămână de încărcătură. Acum o să fie puțin mai ușor, o să intrăm în săptămâna meciului și vom fi pregătiți pentru meciul cu Hermannstadt. Meciurile din campionat contează cel mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Cât timp sunt la Steaua, nu vreau să vorbesc despre altă echipă. Respect clubul și, atât timp cât voi fi aici, și nu este nimic sută la sută, să știu și eu, nu pot să vorbesc absolut nimic. Probabil că se vede că ei au venit de pe data de 2 aici și nu au apucat să încarce cât am încărcat noi săptămâna asta. Un meci amical nu se compară cu un meci oficial. Sorescu este un jucător de calitate, avem nevoie de un asemenea jucător, cu nume. Sper să ne ajute să câștigăm campionatul”a declarat Andrei Cordea, la finalul partidei cu Rakow.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și