Închide meniul

„Rămâne Elias Charalambous?” Răspunsul direct dat de Gigi Becali. Condiţia esenţială pe care a cerut-o patronul FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 12:06

„Rămâne Elias Charalambous? Răspunsul direct dat de Gigi Becali. Condiţia esenţială pe care a cerut-o patronul FCSB

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

„Rămâne Elias Charalambous?”, a fost întrebarea care a primit un răspuns direct de la Gigi Becali. Patronul lui FCSB a pus o condiţie esenţială pentru a-l păstra pe antrenorul cu licenţă PRO, după ratarea titlului în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a susţinut o conferinţă la 12 ore după ce Farul a lăsat-o pe FCSB fără titlu. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, dar au fost învinşi incredibil cu 2-3. Gică Hagi şi jucătorii săi au reuşit o „remontada” istorică.

„Rămâne Elias Charalambous?” Răspunsul direct dat de Gigi Becali

Gigi Becali anunţă schimbări masive la echipă. A transmis că singura variantă în care Charalambous va rămâne pe banca lui FCSB este aceea în care acceptă diminuarea salariului.

(Reporter: Rămâne Elias Charalambous?) Păi, rămâne, dar să vedem în ce condiţii. El are… eu acum fac tăieri… şi la academie, peste tot. Adică, trebuie făcute tăieri, altfel îngheaţă picioarele. Să vedem, dacă el vrea să rămână la un salariu mai mic. Adică de la 10 să se micşoreze salariul şi să aibă prime de obiectiv. Aşa rămâne, cred că şi rămâne„, a declarat Gigi Becali.

Patronul lui FCSB a anunţat şi că renunţă să mai vândă echipa, pentru că nu a primit acceptul duhovnicului. Anunţă că va face transferuri de titlu, în încercarea de a cuceri titlul. Din 2015 aşteaptă să triumfe din nou în campionatul României.

Reclamă

Ce a declarat Elias Charalambous, după Farul – FCSB 3-2

Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua, a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi, a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul și pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici și am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League

FCSB are marele avantaj că va fi cap de serie la tragerea la sorţi şi va evita echipele din campionatele puternice. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous pot avea astfel adversari din Andorra, Gibraltar sau Insulele Feroe.

Posibili adversari ai FCSB-ului în turul 2 preliminar din Conference League:

Connah’s Quay (Țara Galilor)

HB Torshavn (Insulele Feroe)

Europa FC (Gibraltar)

FC Santa Coloma (Andorra)

Hammarby (Suedia)

Reclamă

Kalmar FF (Suedia)

Kauno Zalgiris (Lituania)

Pogon Szczecin (Polonia)

Zalaegerszeg (Ungaria)

Kecskeméti (Ungaria)

Borac Banja Luka (Bosnia & Herțegovina)

Sabah FK (Azerbaidjan)

Ordabasy Shymkent (Kazakhstan)

Aktobe (Kazakhstan)

NK Celje (Slovenia)

FK Auda (Letonia)

La ultima participare în competiţiile europene, FCSB a luat startul tot în turul 2 preliminar al Conference League. A eliminat-o atunci cu emoţii pe Saburtalo Tbilisi, scor 3-4 la general. A urmat dubla victorie cu DAC Dunajska Streda, iar în play-off a dat peste Viking. I-a eliminat pe norvegieni cu 4-3 la general.

FCSB a fost repartizată în Grupa B din Conference League, dar s-a făcut de râns. Nu a obţinut nicio victorie în disputele cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. A încheiat pe ultimul loc, cu 2 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și