Închide meniul

Rapid a anunțat câte bilete le va pune la dispoziție fanilor FC U Craiova: „Sperăm ca galeria oaspete să aprecieze efortul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 21:55

Reclamă
Rapid a anunțat câte bilete le va pune la dispoziție fanilor FC U Craiova: Sperăm ca galeria oaspete să aprecieze efortul!”

FC Botoșani - Rapid live text de la ora 20:30

Jucători Rapid / Profimedia

Rapid a anunțat câte bilete le va pune la dispoziție fanilor FC U Craiova! Clubul giuleștean a decis să le permită accesul ultrașilor olteni, deși Adrian Mititelu se află într-un război cu aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Rapid – FC U Craiova este programată vineri, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Liga 1.

Rapid a anunțat câte bilete le va pune la dispoziție fanilor FC U Craiova

Adrian Olariu, Responsabilul de Ordine și Siguranță al Rapidului, a anunțat că formația giuleșteană le va oferi 630 de bilete fanilor celor de la FC U Craiova, pentru meciul de vineri.

„În urma deciziei Comisiei de Disciplină, conform căreia se amână verdictul în cazul meciului Sepsi – FCU 1948, clubul nostru va pune la dispoziție suporterilor olteni bilete în Peluza Sud, în sectorul destinat oaspeților, în limita celor 630 de locuri oficiale. 

Sperăm ca galeria oaspete să aprecieze efortul pe care clubul FC Rapid îl face, pentru ca acest meci să se desfășoare inclusiv cu suporteri din Bănie. Am vrea ca galeria oaspete să își încurajeze sportiv echipa și să dea dovadă de fair play față de suporterii Rapidului. 

Reclamă

Ne dorim un spectacol deosebit al galeriilor, care să fie la fel de frumos ca cel de pe teren, iar la final să putem sărbători victoria băieților noștri”, a declarat Adrian Olariu, pentru site-ul clubului Rapid.

Adrian Mititelu nu mai vrea să audă de ultrașii FC U Craiova

Recent, Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a avut un discurs dur la adresa ultrașilor echipei sale.

„Nu e un conflict. Nu mai e conflict! S-a trecut într-o altă etapă a clubului. Ce e aia conflict? A fost un conflict la meciul cu Sepsi. Sunt probleme civile și penale între mine și alți oameni.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e bună… Facem, jignim, distrugem vieți și familii, iar a doua zi spunem că ne împăcăm? Îmi distrugi familia, mă jignești și ameninți și după vrei să ne împăcăm? Nu putem accepta așa ceva. Cu cine să mă împac eu? Mi-au înjurat mama, soția, fiica și nepotul. Nu se poate așa ceva! S-a terminat! Dau ei comunicat…

Eu nu vreau să mă împac cu nimeni. Eu vreau să schimbăm istoria. Vreau să facem o modificare, să înceapă o nouă filă. Nu mai vreau galerie! Am schimbat politica. Nu mai vrem ultrași! Nu mai vrem scandaluri! Nu mai vrem nenorociri! Nu mai vreau supărări. Pierzi acasă, asta e. Mergi acasă și nu e nicio tragedie.

Fanii vor veni cu soția, cu prietena, cu copilul la meciurile de acasă. Vor mânca popcorn, vor bea suc, cafea. Va veni cineva și îi va servi la botul calului. Așa vreau să fac. Să vină ospătarul să le aducă mâncare fanilor la scaun. Și vor fi fericiți. Lucrez acum. Traduc modul de organizare al accesului pe stadion al unor echipe din Anglia. Și vom adapta. Trebuie să schimbe aceste lucruri.

Nu mai vreau ultrași! S-a terminat. Să se ducă la CSU! Am avut o convenție cu fanii, să nu mă mai înjure când echipa ajunge în Liga 1. Dar nu a fost așa. Acum îmi reproșează că nu avem performanțe”, a declarat Adrian Mititelu, recent, pentru sport.ro.

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și