Închide meniul

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon! A lucrat la Liverpool 10 sezoane! Lovitură dată de giuleşteni

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 18:39

Reclamă
Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon! A lucrat la Liverpool 10 sezoane! Lovitură dată de giuleşteni

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon

Neil Lennon / Profimedia

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon. Iain Brunskill va face parte din staff-ul antrenorului giuleştenilor. Acesta a lucrat nu mai puţin de zece ani la Liverpool, acolo unde a condus echipa U18 a „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se schimbă radical pentru noul sezon. După numirea lui Neil Lennon, giuleştenii au dezvăluit şi numele celui care va fi secundul nord-irlandezului.

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon

Iain Brunskill va fi secundul lui Neil Lennon la Rapid. Antrenorul britanic a fost ultima dată secundul lui Neil Critchley la Blackpool. De-a lungul carierei, Brunskill a mai lzcrat la echipe precum Bolton, QPR sau Blackburn, fiind de asemenea şi selecţionerul naţionalei U23 a Iordaniei, dar şi asistent manager la naţionala U19 a Chinei.

„Iain Brunskill va face parte din stafful lui Neil Lennon, urmând să fie antrenorul secund al Rapidului. În vârstă de 47 de ani, antrenorul englez deține Licența UEFA Pro și are o vastă experiență ca manager, începându-și cariera la Liverpool FC, unde a condus formația U18 timp de 10 ani, între 1998 și 2008, când a preluat echipa secundă a lui Blackburn Rovers (2008 – 2010).

După doi ani, Brunskill a devenit „secundul” formației de seniori a lui Blackburn, în Premier League și Championship, iar în 2013 a fost antrenor principal, pentru un sezon, la Floriana FC, în Malta.

Reclamă
Reclamă 4

Între iunie 2013 și noiembrie 2014, a făcut parte din cadrul Federației Engleze, unde a activat printre altele ca antrenor al naționalei U18. Au urmat doi ani în fruntea academiei lui Bolton Wanderers (2014-2016), după care a preluat naționalele U20 și U23 ale Iordanului (2016-2018). A fost consultant în China, timp de șase luni, la Shanghai SIPG, iar apoi a condus timp de un an academia lui Molde, în Norvegia (2019-2020).

Din 2020, a fost antrenorul echipelor U18 și U20 ale Chinei, pe care le-a pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Brunskill a revenit în Anglia, unde a făcut parte din stafful echipelor Blackpool și Queens Park Rangers. În iunie 2023, a revenit la Blackpool, unde a fost „secundul” lui Neil Critchley„, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial.

Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon

Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon, este Robert Bădescu. Tânărul fundaş va continua la formaţia giuleşteană. Trupa de sub Grant a făcut anunţul oficial pe conturile de socializare.

Reclamă

Bădescu a semnat prelungirea contractului cu Rapid, noua înţelegere a sa fiind valabilă până în 2027. Tânărul fundaş stânga a evoluat în cinci meciuri pentru giuleşteni, în sezonul recent încheiat, două dintre ele fiind în play-off.

„Rapid își asigură viitorul, prelungindu-i contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluție foarte bună în sezonul trecut.

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani”, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și