Închide meniul

Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon! Anunţul oficial al giuleştenilor

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 16:30

Reclamă
Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon! Anunţul oficial al giuleştenilor

Încă o plecare de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon

Neil Lennon, în timpul unui meci/ Profimedia

Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon, este Robert Bădescu. Tânărul fundaş va continua la formaţia giuleşteană. Trupa de sub Grant a făcut anunţul oficial pe conturile de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Bădescu, în vârstă de 19 ani, a fost transferat de echipa U19 a celor de la Rapid, în urmă cu două sezoane, de la Clinceni.

Primul jucător care şi-a prelungit contractul cu Rapid, după venirea lui Neil Lennon

Bădescu a semnat prelungirea contractului cu Rapid, noua înţelegere a sa fiind valabilă până în 2027. Tânărul fundaş stânga a evoluat în cinci meciuri pentru giuleşteni, în sezonul recent încheiat, două dintre ele fiind în play-off.

Robert Bădescu a marcat şi un gol la Rapid, în sezonul trecut. Fundaşul a punctat în duelul cu UTA, de la finalul sezonului regulat.

„Rapid își asigură viitorul, prelungindu-i contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluție foarte bună în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani”, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Robert Bădescu a oferit şi o scurtă declaraţie, mărturisind că este foarte fericit pentru faptul că va continua la Rapid. Acesta îşi doreşte să obţină performanţe mari în tricoul giuleştenilor, în sezoanele viitoare.

„Sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a continua dezvoltarea la Rapid, un club de care m-am atașat foarte mult. Încrederea oferită de cei din club este foarte importantă pentru mine și îmi doresc să îi răsplătesc pe cei care mi-au oferit această șansă prin evoluțiile mele bune. Sper să reușim să obținem performanțe mari împreună”, a declarat Robert Bădescu, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid! Jucătorul care este aşteptat în Giuleşti

Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid. Antrenorul nord-irlandez a început deja să caute jucători pentru a întări lotul giuleştenilor, în vederea sezonului viitor, iar pe lista sa este un fost mijlocaş de la Rangers.

Pentru a se bate la campionat, Rapid se pregăteşte intens pentru perioada de mercato a verii. Presa din Scoţia a anunţat că giuleştenii se luptă pentru semnătura mijlocaşului scoţian, Greg Docherty.

În vârstă de 27 de ani, Docherty a evoluat în ultimele patru sezoane la Hull City, echipă din Championship, reuşind să promoveze alături de aceasta din Liga a 3-a engleză, în al doilea eşalon, în 2021.

Docherty are selecţii în naţionalele de juniori ale Scoţiei, iar în trecut a mai evoluat şi la Rangers, Hibernian sau Shrewsburry. Mijlocaşul a bifat 17 partide la Hull, în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol.

Rapid are o misiune dificilă în a obţine semnătura lui Greg Docherty. Scoţienii au anunţat că giuleştenii se luptă cu Legia Varşovia şi Blackburn pentru transferul mijlocaşului scoţian.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și