Închide meniul

Rapid a cedat un jucător la o rivală din Liga 1! Anunţul oficial al giuleştenilor

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 17:11

Reclamă
Rapid a cedat un jucător la o rivală din Liga 1! Anunţul oficial al giuleştenilor

Rapid a cedat un jucător la o rivală din Liga 1

Jucătorii lui Rapid / Profimedia

Rapid a cedat un jucător la o rivală din Liga 1! După ce s-a numărat printre formaţiile din prima ligă care au punctat la capitolul sosiri în această pauză competiţională, Rapid a anunţat în cursul zilei de marţi că a cedat sub formă de împrumut doi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Pănoiu a fost împrumutat de giuleşteni la U Cluj, formaţie care luptă în acest sezon pentru un loc în play-off-ul din Liga 1.

Rapid a cedat un jucător la o rivală din Liga 1!

Ştefan Pănooiu a fost cedat de Rapid la Universitatea Cluj până la finalul acestui sezon. Cu 126 de meciuri în tricoul celor de la Rapid, Pănoiu are un gol marcat în acest sezon, în Cupa româniei, în meciul cu FC Botoşani. În total, el a marcat de 8 ori pentru giuleşteni.

„Ștefan Pănoiu (21 de ani) va îmbrăca tricoul alb-negru al Universității Cluj, după ce a jucat în 15 meciuri la Rapid în actualul sezon.

Singurul gol marcat de Pănoiu în stagiunea aceasta a fost reușit la Botoșani, în victoria cu 3-1, din grupele Cupei României.

Reclamă

În total, Ștefan a jucat 126 de meciuri și a înscris 8 goluri, venind la Rapid în Liga 3, de la CSM Rm. Vâlcea.

U Cluj ocupă locul 8 în SuperLiga României, aflându-se la patru puncte în spatele Rapidului, cu 9 etape înainte de finalul sezonului regular.

Mult succes, Fane!”, a anunţat Rapid pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj se află pe locul 8, cu 29 de puncte, la patru puncte în spatele celor de la Rapid, care se află pe locul 4.

Rapid l-a cedat şi pe Alexandru Stan la CS Mioveni

Tot marţi, Rapid a anunţat că l-a cedat sub formă de împrumut şi pe tânărul Alexandru Stan la CS Mioveni, în liga secundă.

„Rapid l-a împrumutat pe Alexandru Stan (18 ani) la CS Mioveni, până în vara acestui an.

Atacantul nostru i se va alătura lui Cristian Ignat (20 de ani), și el împrumutat la formația argeșeană, urmând să fie antrenat de Constantin Schumacher, fostul mijlocaș al Rapidului.

Stan este golgheterul formației de tineret, cu 8 goluri marcate în 14 partide, în Liga de Tineret și Cupa de Tineret.

De asemenea, jucătorul venit în vara lui 2022 de la Giganții Vărăști a bifat cinci jocuri pentru prima echipă a Rapidului, în actualul sezon, având un assist.

După 15 etape, CS Mioveni ocupă locul 4 în liga secundă, cu patru puncte peste ocupanta locului 7, având șanse mari de a intra în Play-Off, cu patru runde rămase până la finalul sezonului regular.

Reclamă

Baftă, Alex!”, au scris giuleştenii.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și