Închide meniul

Cristiano Bergodi, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Bine că l-am luat!” Concluzii la finalul cantonamentului

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:34

Reclamă
Cristiano Bergodi, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Bine că l-am luat! Concluzii la finalul cantonamentului

Cristiano Bergodi, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Cristiano Bergodi s-a declarat încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid, din această perioadă de mercato de iarnă. Antrenorul italian al giuleştenilor a fost surprins de faptul că FCSB a renunţat la serviciile mijlocaşului croat. De asemenea, Bergodi a tras concluziile, după cantonamentul Rapidului din Antalya, cantonament încheiat fără nicio victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă, în ultimul amical al iernii, de către Westerlo. Belgienii s-au impus cu 3-2.

Cristiano Bergodi, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi a dezvăluit că a încercat să le dea tuturor jucătorilor minute, în partidele amicale din această iarnă. Antrenorul italian a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor nou veniţi la Rapid, vorbind în special de Damjan Djokovic şi de Ermal Krasniqi.

De asemenea, Bergodi a oferit declaraţii şi despre viitorul lui Horaţiu Moldovan, care ar putea pleca de la Rapid în această iarnă. Tehnicianul giuleştenilor a declarat că şi-ar dori ca portarul naţionalei să continue la formaţia de sub Grant, însă a subliniat că ar fi important pentru el să ajungă într-un campionat de top din Europa.

„Suntem la sfârșitul cantonamentului. A fost un cantonament scurt, la fiecare cantonament e orgoliu, însă nu a fost nimic deosebit. Așa e la fotbal. Am încercat să dăm minute tuturor jucătorilor. Unii au jucat mai puțin

Reclamă

Rrahmani arată că nu are rețineri, nu are frică. Asta e deja foarte important. A dat gol în primul meci și încet-încet va reveni și el. Pentru Krasniqi e important că a marcat azi, are moral bun. E normal că vrea să arate. Avem un lot bun și cred că putem să facem treabă.

Djokovic e bun, mișcă mingea repede și asta e important. E jucător cu experiență, care a jucat la un anumit nivel, iar asta e important.

Nu mă tem că ar putea pleca Horațiu Moldovan. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu e o problemă mare în acest moment. Vom vedea peste câteva zile. Dacă va pleca, avem deja unele idei, dar nu se poate spune cine. Momentan e Horațiu Moldovan. Normal, el are o carieră în față, e portarul naționalei și ar fi important pentru el să ajungă într-un campionat puternic. Eu sper că va rămâne aici.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai spus. M-a surprins că FCSB l-a lăsat pe Djokovic să plece, dar asta e viața lor. Nu mă interesează, sincer. Bine că l-am luat noi și ne poate ajuta împreună cu ceilalți”, a declarat Cristiano Bergodi.

Cristi Săpunaru a fost un car de nervi în amicalul Rapid – Westerlo

Cristi Săpunaru a fost un car de nervi în amicalul Rapid – Westerlo! Jucătorii lui Cristiano Bergodi au fost tensionaţi în amicalul cu belgienii de la Westerlo, care a fost întrerupt din cauza unei încăierări. Cristiano Bergodi a intrat imediat pe teren pentru a calma spiritele.

În cele din urmă, giuleştenii au încheiat cantonamentul din Antalya fără victorie în cele trei meciuri disputate. Belgienii de la Westerlo s-au impus cu 3-2, la capătul unei partide extrem de tensionate.

Pe finalul primei reprize, în timp ce belgienii conduceau cu 1-0, partida a fost întreruptă, din cauza unui scandal între jucătorii celor două echipe. Cel mai vehement din tabăra giuleştenilor a fost căpitanul Cristi Săpunaru, care a avut ceva de împărţit cu portarul lui Westerlo. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleştenilor, a intrat de urgenţă pe teren pentru a calma spiritele.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și