Închide meniul

Rapid a dat prima lovitură după ce l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice! Damien Dussaut, transferat oficial de giuleşteni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 17:40

Rapid a dat prima lovitură după ce l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice! Damien Dussaut, transferat oficial de giuleşteni

Damien Dussaut, în timpul unui meci pentru Farul Constanţa

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a dat prima lovitură după ce l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice. Damien Dussaut a semnat cu giuleştenii. În vârstă de 27 de ani, fundaşul dreapta a venit liber de contract de la Farul Constanţa, unde a fost om de bază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, fundașul care reprezintă statul Martinique a mai jucat la Dinamo, în perioada ianuarie – septembrie 2019. Valenciennes B, Standard Liege și Sint-Truidense VV sunt celelalte formații pentru care a evoluat Dussaut de-a lungul carierei.

Rapid a dat prima lovitură după ce l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice: Damien Dussaut a semnat cu giuleştenii

„Sunt foarte bucuros să fiu aici. Este un stadion foarte frumos, o echipă bună, un proiect bun, așa că sunt foarte fericit să fac parte din acest club și sper să obțin cele mai bune rezultate pentru că sunt foarte fericit și este un club foarte bun”, a declarat fundaşul pentru fcrapid.ro.

Dussaut este cel de-al șaselea transfer al verii pentru Rapid. Paul Iacob (Chindia), Florin Ștefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanța) și Codruț Sandu (CSA Steaua) au semnat şi ei cu giuleştenii.

EXCLUSIV | Rareş Ilie a semnat cu Nice

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice şi giuleştenii vor încasa 5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului ofensiv de 19 ani, cotat la 1.3 milioane de euro.

Reclamă

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri

Rapid a fost sancţionată cu interzicerea transferurilor în această vară, din cauza unei datorii mai vechi, din 2008, de la transferul lui Julio Cesar, de la AEK Atena. Oficialii clubului au plătit vineri suma, şi astfel le-a fost ridicată interdicţia.

După ce au scăpat de interzicerea transferurilor, rapidiştii îi pot înregistra oficial pe jucătorii veniţi în această perioadă de mercato. Adrian Mutu se va putea baza astfel pe Paul Iacob, Florin Ştefan, Andrei Ciobanu şi Valentin Costache încă din prima etapă, în duelul cu CFR Cluj.

Deşi nu le aparţine datoria, Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii clubului Rapid, au ales să o achite, pentru ca echipa să poată primi întăriri pentru a-şi atinge obiectivele din acest sezon, anunţă digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și