Închide meniul

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări: E clar că am avut şi ghinion”

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 17:37

Reclamă
Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări: E clar că am avut şi ghinion

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Profimedia

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări. După primele cinci etape, echipa din Giuleşti a adunat doar cinci puncte. În ultima etapă, Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul Ploieşti de pe teren propriu, după autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi are parte în continuare de susţinerea conducerii din Giuleşti. Italianul a preluat echipa cu câteva zile înaintea debutului în noul sezon, după ce Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu, care a plecat la Neftchi Baku.

Rapid a decis ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi, după începutul de campionat sub aşteptări: E clar că am avut şi ghinion”

Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid, a vorbit despre situaţia lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian are parte în continuare de susţinere din partea conducerii, chiar dacă rezultatele din acest debut de campionat au fost mult sub aşteptări.

Fostul atacant a vorbit şi despre ghinionul echipei sale în acest debut de sezon:

„Cristiano Bergodi este antrenorul Rapidului și pregătește echipa pentru următoarele meciuri. Bogdan Lobonț este antrenor cu portarii și este ajuta de Mihai Toader.

Reclamă

Vestiarul este unul dintre cele mai puternice vestiare din prima ligă și vom demonstra asta. Avem jucători foarte buni, avem un vestiar echilibrat și acum trebuie să ne demonstreze acest lucru.

Este clar că am avut și ghinion în ultimele meciuri, am avut destule ocazii la ultimul meci. Dacă am fi reușit să înscriem cred că era alta soarta meciului”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent de 15% dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani, potrivit gsp.ro.

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și