Închide meniul

Rapid a încercat o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Adrian Mutu: „Patronul nostru a făcut ofertă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 17:01

Rapid a încercat o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Adrian Mutu: „Patronul nostru a făcut ofertă!

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Rapid a încercat o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Adrian Mutu a dezvăluit că echipa sa a încercat să îl ia pe Samuel Asamoah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a spus că oferta făcută de Rapid pentru mijlocaşul celor de la FC U Craiova 1948 a fost refuzată de Adrian Mititelu.

Rapid a încercat o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Adrian Mutu a făcut anunţul

A fost un interes pentru Asamoah, oferta făcută de patronul nostru a fost refuzată, aşa că nu are rost să mai discutăm”, a declarat Adi Mutu.

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah, mijlocaşul dorit de Adi Mutu la Rapid. Patronul lui FC U Craiova 1948 cere 1,5 milioane de euro în schimbul jucătorului, aceeaşi sumă plătită de Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

Rapid este lider în Liga 1, după victoria de marţi seara cu U Cluj, scor 1-0. Adi Mutu îşi mai doreşte întăriri, după startul perfect de sezon, iar ţinta este Samuel Asamoah.

Reclamă

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit oferta de la Rapid, pentru Samuel Asamoah. Giuleştenii au oferit 300.000 de euro, însă patronul lui FC U Craiova 1948 cere 1,5 milioane de euro. Totodată, Mititelu a declarat că este deschis la negocieri, în cazul în care oficialii formaţiei pregătite de Adi Mutu oferă suma corectă pentru mijlocaşul de 28 de ani.

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea preţul corect şi îl dau. Vino, domne’, cu 1,5 milioane de euro şi îl dau pe Asamoah.

Dacă sunt oferte, vindem la oricine. Chiar şi la CSU, la Mihai Rotaru, să ştie suporterii de acum să mă înjure. Vindem la oricine. Asta nu înseamnă că nu vreau să fac o echipă puternică”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu l-a vândut în această perioadă de mercato şi pe Andrea Compagno, pe aceeaşi sumă cerută ca şi pentru Samuel Asamoah. Gigi Becali a oferit banii ceruţi de patronul oltenilor.

Samuel Asamoah evoluează la FC U Craiova 1948 din sezonul trecut, când a fost adus de la Saint – Truiden, din Belgia. În stagiunea precedentă, mijlocaşul cu dublă cetăţenie, belgiană – togoleză, a marcat un gol, în 39 de partide, contribuind cu pasă decisivă la alte 4.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a ieșit la atac și le-a transmis contestatarilor că este „investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit financiar”, din România.

Totul a pornit după ce Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Patronul lui FC U Craiova 1948, eliberat din închisoare în această vară, și-a încălcat regula „de aur”, conform căreia nu obișnuia să vândă jucători la rivalele din fotbalul românesc.

Finanțatorul din Bănie și-a făcut praf contestatarii, explicând că a cheltuit peste 35 de milioane de euro la club:

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Reclamă

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și