Închide meniul

Rapid a primit interdicție la transferuri! Prima reacție din partea oficialilor giuleșteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 11:24

Rapid a primit interdicție la transferuri! Prima reacție din partea oficialilor giuleșteni

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Rapid a primit din nou interdicție la transferuri! Clubul a fost sancționat, ca urmare a neplății datoriei către fostul jucător din Giulești, Nemanja Milisavljevic, care și-a cerut salariile restante din perioada 2012-2013. Daniel Niculae a oferit prima reacție în acest sens, și susține că echipa lui Adrian Mutu va scăpa repede de interdicție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ocupă locul patru în Liga 1. Giuleștenii vor da repetiția finală pentru play-off, în derby-ul acestei runde. Trupa lui Adrian Mutu se va duela cu Farul, în deplasare, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Rapid a primit interdicție la transferuri

Rapid continuă să se lovească de problemele nerezolvate din trecut. După ce clubul a achitat datoriile către Julio Cesar și Paulista, în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de euro, se pare că o altă datorie iese la iveală.

Mai exact, Nemanja Milisavljevic și-a cerut salariile restante, din perioada în care a evoluat în tricoul vișiniu. Clubul giuleștean nu a plătit la timp, și ca urmare s-a ales cu interdicție la transferuri, până în momentul în care va fi achitată datoria către jucătorul sârb.

Daniel Niculae, președintele clubului, a anunțat că giuleștenii vor achita aproximativ 100.000 de euro către Milisavljevic, pentru a pune capăt sancțiunii primite.

Reclamă

Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculea, pentru gsp.ro.

Este pentru a treia oară în acest sezon când Rapid primește inerdicție la transferuri. Giuleștenii au fost nevoiți, la momentul respectiv, să-și achite datoriile către Julio Cesar și Paulista, jucători care au evoluat în Giulești în „era” Copos.

Rapid a fost amendată încă din 2014, însă giuleştenii nu şi-au plătit datoria la momentul respectiv. Jucătorul a făcut apel din nou la FIFA în 2021, când giuleştenii au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii în instanță

Rapid continuă să fie asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii din perioada petrecută la club, înainte ca acesta să intre în faliment. Este vorba despre Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, ale căror cazuri vor fi ascultate la începutul lunii februarie.

Tibi Bălan, cel care a evoluat la Rapid în trei perioade diferite, a anunțat că a plătit peste 10.000 de lei pentru a deschide un nou proces împotriva giuleștenilor. El a mai încercat în trecut să-și recupereze banii, însă a fost în zadar deoarece societatea a intrat în faliment.

„E normal. Am stat un an atunci în București fără niciun ban. Nu a fost ușor. Eu chiar am renunțat la 50.000 de euro pentru că aveau problemele financiare.

Și acum m-a costat peste 10.000 de lei să deschid procesul. Oricum și eu și Păcurar nu avem sume mari cum au avut jucătorii străini. Pot să termine repede cu noi dacă vor. Normal că m-am consultat și cu Păcurar. E prietenul meu cel mai bun, am jucat atâta împreună, avem același avocat și e cu mine aici la Cluj.

Am decis acum pentru că am văzut că și alți jucători și-au primit banii și asta nu era posibil până acum, plus că nu eram 100% convins că echipa asta este continuatoarea. Am mai deschis o dată proces și am mai pierdut niște bani și societatea a intrat în faliment.

Suporterii nu ar trebui să fie supărați pentru că nu e vorba de o sumă mare nici la mine, nici la Păcurar. Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat”, a declarat Tibi Bălan, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și