Închide meniul

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii în instanță: „Suporterii n-ar trebui să fie supărați!”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 12:30

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii în instanță: „Suporterii n-ar trebui să fie supărați!

Rapid se află pe locul 4 în Liga 1, în actualul sezon

Rapid se află pe locul 4 în Liga 1, în actualul sezon / Hepta

  • Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători
  • Alți doi ex-giuleșteni își cer banii

Rapid continuă să fie asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii din perioada petrecută la club, înainte ca acesta să intre în faliment. Este vorba despre Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, ale căror cazuri vor fi ascultate la începutul lunii februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi foști fotbaliști își cer în instanță salariile neprimite în perioada în care au evoluat pentru Rapid. Tibi Bălan și Alexandru Păcurar au fost colegi la formația giuleșteană în sezonul 2013/2014, dar n-au bifat foarte multe apariții.

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii

Tibi Bălan, cel care a evoluat la Rapid în trei perioade diferite, a anunțat că a plătit peste 10.000 de lei pentru a deschide un nou proces împotriva giuleștenilor. El a mai încercat în trecut să-și recupereze banii, însă a fost în zadar deoarece societatea a intrat în faliment.

Reclamă

Acum, când Rapid a revenit în topul fotbalului românesc, Tibi Bălan își caută din nou dreptatea în instanță.

Fostul mijlocaș le-a transmis suporterilor giuleșteni să nu fie supărați, deoarece el vrea doar să-și recupereze banii „pentru care am muncit”.

Reclamă

„E normal. Am stat un an atunci în București fără niciun ban. Nu a fost ușor. Eu chiar am renunțat la 50.000 de euro pentru că aveau problemele financiare.

Și acum m-a costat peste 10.000 de lei să deschid procesul. Oricum și eu și Păcurar nu avem sume mari cum au avut jucătorii străini. Pot să termine repede cu noi dacă vor. Normal că m-am consultat și cu Păcurar. E prietenul meu cel mai bun, am jucat atâta împreună, avem același avocat și e cu mine aici la Cluj.

Tibi Bălan a deschis un litigiu împotriva Rapidului: „Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat!”

Am decis acum pentru că am văzut că și alți jucători și-au primit banii și asta nu era posibil până acum, plus că nu eram 100% convins că echipa asta este continuatoarea. Am mai deschis o dată proces și am mai pierdut niște bani și societatea a intrat în faliment.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii nu ar trebui să fie supărați pentru că nu e vorba de o sumă mare nici la mine, nici la Păcurar. Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat”, a declarat Tibi Bălan, potrivit fanatik.ro.

Comisia de Recurs a LPF a anunțat că cele două litigii deschise de Tibi Bălan și Alexandru Păcurar au fost amânate pentru data de 2 februarie 2023.

„PĂCURAR ALEXANDRU vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare – Repune cauza pe rol. Acordă termen la data de 02.02.2023.

BĂLAN TIBERIU vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare – Repune cauza pe rol. Acordă termen la data de 02.02.2023″, se arată în comunicatul emis de LPF, pe site-ul oficial.

Julio Cesar și Paulista sunt alți foști jucători ai Rapidului care au cerut recent în Instanță despăgubiri din partea clubului ajuns sub conducerea lui Dan Șucu și Victor Angelescu.

Rapid, la un pas de primul transfer al iernii: „Suntem 98% aproape să-l anunțăm!”

Rapid este la un pas de primul transfer al iernii. Victor Angelescu, co-acționarul giuleștenilor, a dezvăluit că au existat discuții cu mai mulți jucători în această iarnă, însă alb-vișiniii se vor rezuma la numai doi fotbaliști.

Potrivit digisport.ro, atacantul nigerian Funsho Bamgboye este așteptat la București pentru a semna contractul cu Rapid. Întrebat despre mutarea respectivă, Victor Angelescu a precizat că transferul este realizat în proporție de 98%.

Reclamă

„Nu îmi place să comentez. Suntem 98 la sută aproape să anunțăm transferul (n.r. – e vorba de fotbalistul nigerian din Ungaria). O să vedem când ajunge în țară. Nu pot să comentez. Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști.

În momentul de față nu suntem înțeleși decât cu un jucător. Mai mult de două transferuri nu vom face”, a spus Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Bamgboye este cu un pas și jumătate în Giulești. Jucătorul lui Mol Fehervar poate evolua pe orice poziție în linia de atac. Fotbalistul de 24 de ani a înscris 13 goluri și a oferit 19 pase decisive în 105 meciuri jucate pentru formația din Ungaria.

Funsho Bamgboye se poate lăuda cu faptul că a câștigat Cupa Mondială rezervată jucătorilor U17, alături de naționala Nigeriei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi