Închide meniul

Rapid a tranşat subiectul transferului unui internaţional român! Anunţul lui Viorel Moldovan

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 19:50

Reclamă
Rapid a tranşat subiectul transferului unui internaţional român! Anunţul lui Viorel Moldovan

Rapid a tranşat subiectul transferului unui internaţional român! Anunţul lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan / Facebook Rapid

Anunţul lui Viorel Moldovan în privinţa unui posibil transfer al lui Cristi Manea a venit după ce noul preşedinte al Rapidului a fost prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan a transmis că Rapid nu este interesată de Cristi Manea. Motivul îl reprezintă faptul că giuleştenii au deja doi oameni pe postul lui Manea.

Rapid a tranşat subiectul transferului unui internaţional român! Anunţul lui Viorel Moldovan

”Cristi Manea? Postul de fundaș dreapta este acoperit cu Braun și Onea, noi trebuie să găsim jucători și să echilibrăm alte compartimente. Nu putem aduce jucători care să se calce pe picioare, avem locurile ocupate”, a transmis Viorel Moldovan.

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Cristi Manea. Gruparea din Gruia a transmis un mesaj după ce conturile lui CFR Cluj cu internaţionalul român s-au încheiat.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Manea! 🙏🏻

Reclamă
Reclamă 4

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final 📄

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre,

Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5️ titluri de Campion și 2️ Supercupe cu CFR Cluj.

Reclamă

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, au anunțat oficialii de la CFR Cluj.

Neluţu Varga i-ar fi oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună. Cristi Manea a refuzat

CFR Cluj a dorit să îl păstreze pe Cristi Manea. Neluţu Varga i-ar fi oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună lui Manea.

Fundaşul dreapta ar fi câştigat mai mult decât a avut până acum la CFR Cluj. Manea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Manea este în prezent liber de contract. S-a vorbit anterior despre un transfer iminent la Galatasaray, dar în cele din urmă mutarea a picat.

Manea are 25 de prezenţe în tricoul naţionalei României, pentru care a marcat şi 2 goluri.

Cea mai ridicată cotă a sa a fost de 4 milioane de euro, atinsă în iunie 2019. În afară de CFR Cluj, el a mai evoluat la Viitorul Constanţa, Apollon Limassol, Mouscron şi FCSB.

„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj

Cristi Manea a cedat nervos şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după umilinţa suferită în meciul cu Farul, scor 1-5, din etapa a 5-a a play-off-ului. Fundaşul ardelenilor spunea că este gata să îşi încheie contractul.

Fundaşul dreapta a fost schimbat la pauză de Francisc Dican, cel care a fost interimar până la venirea lui Dan Petrescu. Manea s-a prăbuşit emoţional la finalul jocului şi a dat de pământ cu toată lumea.

Am fost penibili cu toţii în această seară. Trebuie să facem ceva să ne trezim că mergem la Craiova şi va fi şi mai greu. Trebuia să fim schimbăm toţi la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim, că e groasă.

E dificil. Nu ştiu, ăsta e fotbalul, te pedepseşte. Noi am avut ocaziile noastre, în loc să facem 1-1, s-a făcut 2-0. Nu mai am cuvinte, sunt foarte supărat şi pe mine, pe toată lumea. Parcă nu mai avem noroc, nici noi nu suntem bine.

(Ce ar spune Dan Petrescu, după ce aţi luat 4 goluri de la Corvinul şi 5 de la Farul?) Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta.

Are nevoie de un antrenor ca lumea, să pună piciorul în prag.

(Rămâi sau pleci) Eu îmi fac treaba până la final. Nu am ajuns la nicio înţelegere. Cred că voi pleca”, declara Cristi Manea pentru digisport.ro.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și