Închide meniul
NEWS ALERT

Rapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2024, 11:49

Reclamă
Rapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Rapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Rapid a transferat un atacant de naţională. Este vorba de un jucător de 21 de ani, care are prezenţa în naţionala de tineret a Slovaciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dat o lovitură pe piaţa transferurilor şi a anunţat transferul lui Timotej Jambor. Atacantul din naţionala U21 a Slovaciei a semnat pe 4 sezoane. Jambor este cotat la 700 de mii de euro.

Rapid a transferat un atacant de naţională

Atacantul naționalei Slovaciei U21 a semnat cu Rapid un contract pe 4 sezoane„, fost anunţul făcut de Rapid pe piaţa transferurilor.

Sunt fericit să fiu aici, să mă alătur unui club atât de mare, precum Rapid. Am auzit că Rapid are fani incredibili, care fac o atmosferă minunată, astfel încât abia aștept să începem sezonul. Sper să înscriu multe goluri și să fac toți rapidiștii fericiți„, a fost prima reacţie a lui Timotej Jambor.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid. Anunţul a fost făcut de Şucu la sosirea din Germania. Şucu a făcut galerie României la meciul cu Slovacia.

A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Galerie europeană avem deja, se pare că și echipă. Vom vedea cum va fi cu Olanda, mi-ar plăcea să merg și la acel meci, să văd dacă voi prinde bilete. România a făcut o figură extraordinară, sper din toată lumea să continue în aceeași manieră.

Reclamă

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 0-0. Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Englezii, cu toate starurile pe teren

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și