Închide meniul

Rapid a vrut să transfere un jucător de bază de la FCSB: „Le-am pus o întrebare!”. Dezvăluirea lui Victor Angelescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 septembrie 2022, 21:29

Rapid a vrut să transfere un jucător de bază de la FCSB: „Le-am pus o întrebare!. Dezvăluirea lui Victor Angelescu

Victor Angelescu, reacţie după anunţul făcut de Andrei Cordea înainte de FCSB - Rapid

Victor Angelescu, alături de Adrian Mutu în tribune / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a vrut să transfere un jucător de bază de la FCSB. Este vorba despre Florinel Coman, cel care a primit banderola de căpitan la echipa lui Nicolae Dică, după plecarea lui Florin Tănase. Chiar Victor Angelescu, co-finanțatorul Rapidului, a fost cel care a vorbit despre interesul pentru „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a vrut să profite de faptul că, la vremea respectivă, Florinel Coman nu mai prindea minute la FCSB. În cele din urmă, conducătorul din Giulești s-a lovit de refuzul roș-albaștrilor.

Rapid a vrut să transfere un jucător de bază de la FCSB: „Le-am pus o întrebare!”

În același timp, Victor Angelescu a precizat că n-a existat vreo ofertă făcută de Rapid pentru Darius Olaru, despre care s-a zvonit în trecut. În schimb, giuleștenii și-au dorit să mai transfere un internațional U21 din România, căruia co-finanțatorul Rapidului nu i-a dezvăluit numele.

„Am vrut un jucător U21 din România, dar a fost o sumă prea mare cerută. Nu pot să zic de unde, ne-au cerut prea mult față de suma pe care o puteam plăti.

Nu l-a vrut nimeni pe Olaru, nu știu de unde a ieșit asta. La Coman a fost o întrebare pe care am pus-o pentru că la momentul respectiv nu mai juca niciun meci. Acum văd că a ajuns căpitan, e altceva”, a declarat Victor Angelescu, pentru Digisport.

Reclamă

Rapid a realizat 11 transferuri în campania de mercato recent încheiată: Marko Dugandzic, Florin Ștefan, Xian Emmers, Jayson Papeau, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Paul Iacob, Kevin Luckassen, Damien Dussaut, Alexandru Chivac și Alexandru Mățan.

Rapid este una dintre revelațiile noului sezon din Liga 1. Giuleștenii lui Adrian Mutu se află pe locul 2 în Liga 1, cu 24 de puncte, după primele 11 etape.

Rapid, considerată favorită la titlu în Liga 1

Rapid este văzută drept principala favorită la titlu de către Andrei Vochin. Consilierul preşedintelul FRF este de părere că giuleștenii vor încheia peste actualul lider al Ligii 1, Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a egalat-o pe Farul în fruntea clasamentului Ligii 1. Giuleştenii s-au impus pe teren prorpiu în faţa celor de la Mioveni, scor 2-1, şi au acumulat 24 de puncte.

Rapid a obţinut victoria cu numărul opt din Liga 1, în actualul sezon, fiind echipa cu cele mai multe succese. Andrei Vochin este de părere că giuleştenii se vor bate pentru primele locuri ale campionatului, alături de Farul lui Gică Hagi, însă vor încheia peste constănţeni.

Totodată, Vochin a analizat maniera de joc a trupei lui Adi Mutu, care obţine victorii la limită, fiind conştientă de obiectivul stabilit.

„Rapidul, poate e prea devreme ce spun, dar ştie foarte bine ce vrea, şi face bine ce face. Ei îşi doresc puncte. Victoriile Rapidului sunt victorii scurte, sunt meciuri strânse, adversarii nu au foarte mari ocazii, nici Rapidul nu excelează, dar au demonstrat că ştiu să castige italieneşte. Din acest motiv, cred că vom avea un campionat palpitant. Rapid va termina peste Farul în clasamentul la final”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și