Închide meniul

Rapid, văzută favorită la titlu după victoria cu Mioveni: „Vom avea un campionat palpitant. Vor termina peste Farul”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 8:52

Rapid, văzută favorită la titlu după victoria cu Mioveni: „Vom avea un campionat palpitant. Vor termina peste Farul

Rapid - Botoşani

Jucătorii Rapidului, în timpul meciului cu CS Mioveni / Hepta

  • Rapid, principala favorită la titlu
  • Giuleştenii au egalat liderul Farul, după victoria cu Mioveni

Rapid este văzută drept principala favorită la titlu de către Andrei Vochin. Consilierul preşedintelul FRF este de părere că giulşetenii vor încheia peste actualul lider al Ligii 1, Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a egalat-o pe Farul în fruntea clasamentului Ligii 1. Giuleştenii s-au impus pe teren prorpiu în faţa celor de la Mioveni, scor 2-1, şi au acumulat 24 de puncte.

Rapid, favorită la titlu în ochii lui Andrei Vochin

Rapid a obţinut victoria cu numărul opt din Liga 1, în actualul sezon, fiind echipa cu cele mai multe succese. Andrei Vochin este de părere că giuleştenii se vor bate pentru primele locuri ale campionatului, alături de Farul lui Gică Hagi, însă vor încheia peste constănţeni.

Reclamă

Totodată, Vochin a analizat maniera de joc a trupei lui Adi Mutu, care obţine victorii la limită, fiind conştienţă de obiectivul stabilit.

„Rapidul poate e prea devreme ce spun, dar ştie foarte bine ce vrea, şi face bine ce face. Ei îşi doresc puncte. Victoriile Rapidului sunt victorii scurte, sunt meciuri strânse, adversarii nu au foarte mari ocazii, nici Rapidul nu excelează, dar au demonstrat că ştiu să castige italieneşte. Din acest motiv, cred că vom avea un campionat palpitant. Rapid va termina peste Farul în clasamentul la final”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Reclamă

După pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, Rapid se va duela cu Chindia Târgovişte, ocupanta ultimului loc din Liga 1.

Kevin Luckassen visează la titlu după debutul perfect la Rapid

Abia venit în Giulești, Luckassen se simte excelent la noua echipă și își permite să se gândească la un obiectiv răsunător: titlul de campioană în Liga 1.

Olandezul a dezvăluit și ce le-a spus Adrian Mutu lui și colegilor înaintea meciului cu Mioveni, în care Rapid a jucat în superioritate numerică începând din minutul 34.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o atmosferă fabuloasă, știam despre ea, iar acum am experimentat-o. Suntem fericiți, nu a fost ușor. Din fericire am reușit să marchez și să luăm cele 3 puncte, iar asta e cel mai important. Mutu ne-a avertizat că va fi un meci dificil și așa a fost.

Sunt aici să ajut echipa și trebuie să continuăm să facem treabă bună. (N.r. – Play-off sau mai mult?) Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Sperăm că vom obține mai mult decât o calificare în play-off”, a spus Kevin Luckassen, pentru Digisport.

Rapid – CS Mioveni 2-1. Kevin Luckassen, eroul lui Adrian Mutu!

Rapid – CS Mioveni 2-1. Giuleștenii au câștigat in-extremis meciul din această seară, grație golului marcat de Kevin Luckassen. Atacantul olandez, aflat la debutul în tricoul alb-vișiniu, a dat lovitura în minutul 87. Grație succesului dramatic din Giulești, trupa lui Adi Mutu rămâne la egalitate de puncte cu liderul Farul (24p).

Rapid a întors scorul în partida din etapa a 11-a din Liga 1. CS Mioveni a deschis scorul în minutul 22, prin Scarlatache, la scurt timp după ce golul lui Jayson Papeau a fost anulat de VAR.

Antonio Sefer a restabilit egalitatea înaintea de pauză, iar Luckassen a înscris golul victoriei în minutul 87, după un prim șut al căpitanului Cristi Săpunaru, care a ricoșat norocos din bară la atacantul olandez.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei