Închide meniul

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato! Daniel Niculae: „Suntem în discuții cu mai mulți jucători și echipe”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 23:54

Reclamă
Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato! Daniel Niculae: Suntem în discuții cu mai mulți jucători și echipe”

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato. Daniel Niculae, preşedintele giuleştenilor, a anunţat că formaţia alb-vişinie negociază pentru mai mulţi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a transmis astăzi, pe Facebook, un mesaj de bun-venit pentru Iulian Cristea, fostul fundaş al lui FCSB.

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato!

Suporterii noștri vor să vadă luptători pe teren, iar el e un luptător. Luăm ce avem noi nevoie, iar Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, un internațional român, care ne va ajuta mult.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători și cu echipe, vom vedea zilele acestea ce va fi. Lucrurile merg bine, cred că se putea și mai bine în sezonul trecut. Trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, pentru că standardele au fost ridicate și mai mult”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Preşedintele lui Rapid a vorbit şi despre evenimentul pregătit pe Giuleşti pentru Centenarul Rapidului.

Reclamă

S-a reușit această derogare, am reușit să avem stadionul pentru 24 de ore, ceea ce e un lucru mare, ținând cont că e o competiție europeană. Se va cânta, vor fi 100 de momente din istoria rapidiștilor, vor fi prezente în tribune marea majoritate a legendelor rapidiste.

Va fi și un foc de artificii la finalul evenimentului, dar și multe alte lucruri cu care îi așteptăm pe fani să vină la stadion alături de noi. Nu va fi doar mâncare, va și o scenă pe care vor urca mai multe formații”, a precizat Daniel Niculae pentru sursa citată.

Marius Şumudică, reacţie categorică după transferurile realizate de Rapid: „Mă aşteptam la mai mult!”

Marius Şumudică a avut o reacţie categorică, după transferurile realizate de Rapid până în acum. Antrenorul lui Al Raed nu s-a declarat impresionat de mutările realizate de giuleştenii, mărturisind că se aştepta la mai mult de la oficialii clubului de sub Grant.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a efectuat patru transferuri în această perioadă de mercato: Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun şi Iulian Cristea.

Marius Şumudică a declarat că Rapid mai are nevoie de cel puţin şase transferuri, pentru a se putea gândi la câştigarea titlului. Antrenorul susţine că giuleştenii au nevoie şi de jucători care vor fi pe banca de rezerve, pentru a se putea bate cu şanse reale la primul loc.

Marius Şumudică a vorbit despre transferul lui Iulian Cristea

Marius Şumudică a oferit declaraţii şi despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid. Acesta susţine că giuleştenii mai au nevoie de un fundaş central, care să facă echipă cu Cristi Săpunaru în centrul apărării.

Pentru mine nu sunt transferuri de titlu, mă așteptam la mult mai mult, la jucători care au jucat în Europa.

Rapidul are nevoie de cel puțin șase jucători titulari, dacă vrea să ia campionatul, cel puțin șase-șapte jucători, iar cei despre care consideră ei că pot face față, să fie o bancă foarte bună, pentru că ai nevoie de o bancă foarte bună și de jucători foarte buni la antrenament, care să ridice calitate antrenamentului, să îi facă pe primii 11 să fie ok și să existe concurență.

Pentru mine, Cristea e un jucător util pentru campionatul nostru, dar nu excelează. E un jucător care, pentru mine, e mai mult număr 6 decât fundaș central, e provenit din mijlocaș central. Nu știu ce îl vor folosi. Am văzut meciuri în care Rapid a jucat cu trei mijlocași centrali defensivi, gen Kait, Emmers sau Albu. Nu cred că acolo avea nevoie.

Dacă l-au luat să îl folosească fundaș central, și acolo e o improvizație. Pentru mine, Cristea nu e fundaș central clasic. Îți trebuie un fundaș central cu viteză lângă Săpunaru. Din România, nu, dar cunosc foarte mulți în străinătate care s-ar fi pliat pentru Rapid și care ar fi venit”, a declarat Marius Şumudică, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și