Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie categorică după transferurile realizate de Rapid: „Mă aşteptam la mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 19:16

Reclamă
Marius Şumudică, reacţie categorică după transferurile realizate de Rapid: „Mă aşteptam la mai mult!

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

Marius Şumudică a avut o reacţie categorică, după transferurile realizate de Rapid până în acum. Antrenorul lui Al Raed nu s-a declarat impresionat de mutările realizate de giuleştenii, mărturisind că se aştepta la mai mult de la oficialii clubului de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a efectuat patru transferuri în această perioadă de mercato: Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun şi Iulian Cristea.

Marius Şumudică, reacţie categorică după transferurile realizate de Rapid

Marius Şumudică a declarat că Rapid mai are nevoie de cel puţin şase transferuri, pentru a se putea gândi la câştigarea titlului. Antrenorul susţine că giuleştenii au nevoie şi de jucători care vor fi pe banca de rezerve, pentru a se putea bate cu şanse reale la primul loc.

De asemenea, Şumudică a oferit declaraţii şi despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid. Acesta susţine că giuleştenii mai au nevoie de un fundaş central, care să facă echipă cu Cristi Săpunaru în centrul apărării.

„Pentru mine nu sunt transferuri de titlu, mă așteptam la mult mai mult, la jucători care au jucat în Europa.

Reclamă

Rapidul are nevoie de cel puțin șase jucători titulari, dacă vrea să ia campionatul, cel puțin șase-șapte jucători, iar cei despre care consideră ei că pot face față, să fie o bancă foarte bună, pentru că ai nevoie de o bancă foarte bună și de jucători foarte buni la antrenament, care să ridice calitate antrenamentului, să îi facă pe primii 11 să fie ok și să existe concurență.

Pentru mine, Cristea e un jucător util pentru campionatul nostru, dar nu excelează. E un jucător care, pentru mine, e mai mult număr 6 decât fundaș central, e provenit din mijlocaș central. Nu știu ce îl vor folosi. Am văzut meciuri în care Rapid a jucat cu trei mijlocași centrali defensivi, gen Kait, Emmers sau Albu. Nu cred că acolo avea nevoie.

Dacă l-au luat să îl folosească fundaș central, și acolo e o improvizație. Pentru mine, Cristea nu e fundaș central clasic. Îți trebuie un fundaș central cu viteză lângă Săpunaru. Din România, nu, dar cunosc foarte mulți în străinătate care s-ar fi pliat pentru Rapid și care ar fi venit”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid

Iulian Cristea a fost prezentat oficial la Rapid! Fostul fundaş de la FCSB a semnat cu clubul giuleştean un contract valabil pe două sezoane. Stopperul de 28 de ani a oferit şi primele declaraţii, după ce s-a înţeles cu clubul de sub Grant.

Rapid a perfectat cel de-al patrulea transfer al verii, reușind să aducă un fundaș de echipa națională.

Iulian Cristea a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pentru două sezoane”, se arată în anunţul postat de Rapid, pe site-ul oficial.

De asemenea, Iulian Cristea a oferit şi primele declaraţii, după ce a fost anunţat transferul lui la Rapid.

„Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid.

E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini”, a declarat Iulian Cristea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și