Închide meniul

Rapid, aproape să oficializeze transferul unui atacant! Anunţul lui Victor Angelescu: „Plătim o sumă importantă!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 21:26

Reclamă
Rapid, aproape să oficializeze transferul unui atacant! Anunţul lui Victor Angelescu: „Plătim o sumă importantă!

Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză

Victor Anglescu şi Dan Şucu, în timpul unui meci al Rapidului / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Rapid e aproape să oficializeze transferul unui atacant. Victor Angelescu a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că clubul giuleştean va plăti o sumă considerabilă de bani în schimbul vârfului care va veni sub comanda lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a mai declarat că noul atacant al Rapidului va fi prezentat oficial în următoarea perioadă.

Rapid, aproape să oficializeze transferul unui atacant

Conform fanatik.ro, atacantul cu care Rapid s-a înţeles este Albion Rrahmani, un kosovar care în ultimele două sezoane a evoluat la Ballkani.

Victor Angelescu a mai declarat că toate detaliile contractului au fost puse la punct, şi rămâne doar ca atacantul să semneze înţelegerea.

„Mai avem un transfer pe care suntem aproape să-l închidem. Suntem înțeleși, mai lipsește să semnăm contractul.

Reclamă

E un transfer. Un străin. Nu prea sunt atacanți la noi în țară. Cred că sunt câțiva.

Plătim o sumă importantă. Noi l-am luat și anul trecut pe Emmers (n.r. pe o sumă de bani din străinătate).

A fost vehiculat prin presă (n.r. numele atacantului). Nu este român. Nu pot să vă spun numele”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rrahmani are cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri, în cele 50 de meciuri bifate. De asemenea, în preliminariile Conference League, vârful kosovar a punctat de şapte ori.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid. Giuleştenii l-au luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

„Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren„, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și