Închide meniul
NEWS ALERT

Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2024, 15:55

Reclamă
Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş defensiv. Anunţul polonezilor

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. După anunţul că Timotej Jambor a semnat cu formaţia din Giuleşti, un alt jucător străin va ajunge la echipa patronată de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damian Rasak, un mijlocaş defensiv din Polonia, care evoluează la Gornik Zabrze, va deveni noul jucător al echipei pregătite de Neil Lennon.

Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor!

Update 15:55: Rapid a câştigat duelul cu Universitatea Craiova. Filip Blazek, jucătorul dorit şi de olteni, a fost prezentat de giuleşteni.

Potrivit meczyki.pl, evoluţiile bune ale lui Rasak din campionatul Poloniei au atras atenţia giuleştenilor. Sursa mai sus menţionată susţine că cele două cluburi au bătut deja palma şi Rapid va plăti clauza de reziliere.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 28 de ani, Rasak a evoluat sezonul trecut în 36 de meciuri pentru Gornik Zabrze, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 2 pase de gol. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 800.000 de euro.

În cariera sa, el a evoluat la Elana Torun, Chievo U19, Bari U19, SEF Torres 1903, Mierz Legnica, Wisla Plock şi Gornik Zabrze.

Rapid nu vrea însă să se oprească aici. Giuleştenii îl vor şi pe Filip Blazek, un fundaş central slovac de 26 de ani care a evoluat ultima oară la Ostrava. Presa din Slovacia anunţă însă că echipa lui Dan Şucu are parte de concurenţă pentru semnătura lui Blazek, acesta fiind dorit şi de Universitatea Craiova.

Reclamă

Rapid a transferat un atacant de naţională

Este vorba de un jucător de 21 de ani, care are prezenţa în naţionala de tineret a Slovaciei. Dan Şucu a dat o lovitură pe piaţa transferurilor şi a anunţat transferul lui Timotej Jambor. Atacantul din naţionala U21 a Slovaciei a semnat pe 4 sezoane. Jambor este cotat la 700 de mii de euro.

„Atacantul naționalei Slovaciei U21 a semnat cu Rapid un contract pe 4 sezoane„, fost anunţul făcut de Rapid pe piaţa transferurilor.

„Sunt fericit să fiu aici, să mă alătur unui club atât de mare, precum Rapid. Am auzit că Rapid are fani incredibili, care fac o atmosferă minunată, astfel încât abia aștept să începem sezonul. Sper să înscriu multe goluri și să fac toți rapidiștii fericiți„, a fost prima reacţie a lui Timotej Jambor.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

21:55

LIVE TEXTSpania – Georgia 0-1. ULUITOR! Le Normand, autorul unui autogol. Georgienii au dat lovitura la primul lor atac

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și