Închide meniul

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo: „Burcă a jucat la ambele echipe, nu ştiu cu cine ţine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 21:28

Reclamă
Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo: „Burcă a jucat la ambele echipe, nu ştiu cu cine ţine

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid - Dinamo

Cristi Săpunaru, într-un interviu / AntenaSport

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo. Căpitanul Rapidului a spus că nu ştie cu ce echipă ţine Ovidiu Burcă, actualul antrenor al celor de la Dinamo. Burcă a jucat la ambele echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru le-a promis fanilor o victorie în marele derby cu Dinamo. Săpunaru crede la Albion Rrahmani va suplini lipsa lui Dugandzic în derby.

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo

Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, Farul, Craiova și Dinamo. E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Dugandzic e un jucător care ne ajută foarte mult. Acum îl avem și pe Albion, care e un jucător foarte valoros și ne va ajuta în acest meci.

Ne interesează să câștigăm meciurile cu un gol mai mult decât adversarul, nu vrem să facem scor, pentru că așa ajungem unde ne-am propus.

Reclamă

Suntem o echipă, când luăm goluri suferim toți, când dăm goluri, ne bucurăm cu toții. Mesajul pentru vestiar o să îl spun în vestiar, nu trebuie să îl afle nimeni. E un meci aparte pentru că e derby. Sunt fericit că Dinamo a revenit în Liga 1.

Am fost coleg cu Burcă la Progresul, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează. E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, genial înainte de Rapid – Dinamo

Cristiano Bergodi a avut un mesaj genial înainte de Rapid – Dinamo. Antrenorul italian a spus că nu se gândeşte la banii promişi în cazul unei victorii, ci la Ahmed Bani.

E un meci foarte important pentru noi. Este un derby, știe toată lumea lupta dintre suporteri și rivalitatea dintre aceste echipe.

Am câștigat ultimele două meciuri, a contat acest lucru, și ne dorim să câștigăm și acest meci. Va fi dificil. Fiind un derby, nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat. Nu se simte presiunea, dar băieții conștientizează că e un derby.

Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus. Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani de la Dinamo. Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni.  Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Putem urca sus în clasament dacă vom câștiga. Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea. „, a spus Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și