Închide meniul

Rapid – Dinamo 4-0 | Rapidiștii, în delir după victoria din derby: „Nu țin minte o ocazie de la Dinamo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 23:51

Reclamă
Rapid – Dinamo 4-0 | Rapidiștii, în delir după victoria din derby: „Nu țin minte o ocazie de la Dinamo

Paul Oacob, reacție după Rapid - Dinamo 4-0

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia

Rapid – Dinamo 4-0 | Rapidiștii, în delir după victoria din derby. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a avut nicio șansă derby-ul în fața trupei lui Bergodi. Petrila, Oaidă și dubla lui Rrahmani au decis derby-ul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob a fost extrem de fericit la finalul derby-ului.

Rapid – Dinamo 4-0 | Rapidiștii, în delir după victoria din derby

„Este un sentiment plăcut. Toată lumea știe ce rivalitate este. Nu țin minte o ocazie de la Dinamo. Am făcut un meci perfect. Mă bucur că am egalat această performanță, de a avea cel mai mare scor din istorie„, a spus Paul Iacob la digisport.ro.

Claudiu Petrila a oferit și el o primă reacţie, după derby-ul câştigat de Rapid cu Dinamo. Mijlocaşul s-a declarat bucuros de faptul că giuleştenii au înregistrat a treia victorie consecutivă, în Liga 1, după startul de sezon modest.

Ne-am dat seama că trebuie să ne trezim. E bine că ne-am revenit şi am legat trei victorii la rând. Au fost puternici şi ei, dar am reuşit să ne deschidem mai bine.

Reclamă

Atmosfera este bună, se vede asta şi în teren, trebuie să continuăm tot aşa. Rrahmani e un jucător foarte bun, ştie să profite de mingile pe care le are.

I-am avut pe ai noştri în spate şi asta contează„, a declarat Claudiu Petrila, conform digisport.ro.

Rapid – Dinamo 4-0. Echipa lui Bergodi și-a umilit rivala

Derby-ul Rapid – Dinamo se joacă din nou în Liga 1, iar problemele nu au lipsit înaintea fluierului de start. A fost mai întâi bătaia dintre fanii rapidişti, pe care au încercat să o aplaneze câţiva jucători giuleşteni, cu Săpunaru în rol de mediator. A venit apoi şi momentul în care galeria dinamovistă a părăsit stadionul cu câteva minute înainte de începutul meciului, pentru că jandarmeria nu le-a permis să afişeze o coregrafie pregătită special pentru acest derby.

Reclamă 4 / 0/3

Pe teren, a fost un meci jucat cu îndârjire, prima repriză fiind dominată clar de gazde, care au şi înscris în minutul 35, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Amzăr la Funsho Bamgboye. A transformat Albion Rrahmani, care a deschis scorul.

Rapid şi-a majorat avantajul în repriza secundă, prin Răzvan Oaidă, în minutul 56, şi Claudiu Petrila, în minutul 61, iar Rrahmani a închis tabela în minutul 83, reuşind a doua dublă în două meciuri pentru Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a obţinut o victorie clară şi au ajuns la trei succese consecutive, aflându-se pe locul secund în clasament, cu 14 puncte. Dinamo e pe locul 10, cu 8 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și