Închide meniul

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari. Momente incredibile pe Giuleşti

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 22:47 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 18:41

Reclamă
Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari. Momente incredibile pe Giuleşti

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari

Galeria Rapidului, în timpul unui meci - Hepta

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari. Galeria Rapidului a lansat ironia supremă la adresa jucătorilor favoriţi, atunci când Voluntari conducea cu 2-0 pe Giuleşti, iar câteva secunde mai târziu, Jayson Papeau a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii feroviarilor au ajuns la capătul puterilor atunci când şi-au văzut echipa condusă cu 2-0 de către ilfoveni şi au început să cânte hitul lansat de adversari „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”.

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari

În timp ce fanii îşi ironizau astfel jucătorii, Papeau a prins o execuţie de zile mari şi a marcat golul de 1-2, iar ce a urmat pe Giuleşti a fost din nou uimitor.

Suporterii au continuat să cânte melodia ilfovenilor, sperând că va mai pica un gol în poarta oaspeţilor. Nu a fost cazul şi Rapid a ajuns la trei meciuri fără victorie, fiind pe locul 4 în Liga 1, după 19 etape disputate.

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt

Meciul dintre Rapid şi FC Voluntari a fost întrerupt! Un spectator prezent la meciul din Giuleşti din etapa cu numărul etapa cu numărul 19 din Liga 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reclamă

Finalul primei reprize a meciului dintre Rapid şi FC Voluntari a avut parte şi de un moment nefericit. Unui suporter al giuleştenilor i s-a făcut rău, iar meciul a fost întrerupt. Imediat, ambulanţa a intrat pe teren şi s-a îndreptat către peluza în care se afla respectivul fan.

Din fericire, suporterul celor de la Rapid a reuşit să coboare din tribună şi a mers la ambulanţă, după care a fost transportat la spital.

Evenimentul nefericit s-a petrecut în minutul 44, la scorul de 0-0. Prima repriză a fost prelungită de arbitrul Iulian Călin cu 6 minute, iar cele două echipe nu au reuşit să înscrie până în momentul în care s-a încheiat repriza.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și