Închide meniul
UPDATE

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internaționalul român adus de Adrian Mutu în Giulești

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 14:36 / Actualizat: 19 mai 2023, 15:36

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internaționalul român adus de Adrian Mutu în Giulești

Rapid este pe cale să facă primul transfer al verii

Victor Angelescu, alături de Adi Mutu în tribună / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid a făcut  primul transfer al verii! Giuleștenii l-au cumpărat  pe Omar El Sawy, un internațional român U19, cu tată egiptean, de la Csikszereda. Anunțul mutării au fost făcut de oficialii giuleșteni, pe contul oficial de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la Rapid au anunțat deja că sunt în discuții cu mai mulți jucători, pe care să-i transfere în perioada de mercato din vară. Giuleștenii vor să se întărească pentru a ataca titlul în sezonul viitor.

Rapid a făcut primul transfer al verii! Omar El Sawy, adus de Adrian Mutu în Giulești

Update! Rapid a anunțat transferul lui Omar El Sawy! Tânărul de 19 ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu trupa giuleșteană.

„BUN VENIT, OMAR EL SAWY!

Rapid l-a transferat pe Omar El Sawy, unul dintre jucătorii cei mai promițători ai țării, component al naționalei României U19.

Reclamă

„Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.
În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, se arată în anunțul postat de Rapid, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Știre inițială

Rapid oferă în schimbul lui Omar El Sawy suma considerabilă de 400.000 de euro, anunță playsport.ro. Jucătorul a impresionat sezonul trecut la Csikszereda, trupă alături de care a cucerit titlul la U19.

În acest sezon, El Sawy a evoluat pentru echipa mare a celor de la Csikszereda, în Liga a 2-a. 19 meciuri a bifat tânărul mijlocaș pentru trupa din Miercurea Ciuc, marcând și un gol.

De asemenea, Omar El Sawy a bifat și patru meciuri în Youth League alături de echipa de tineret a celor de la Csikszereda.

Omar El Sawy l-a impresionat și pe Ilie Dumitrescu. Fostul internațional are încredere că tânărul mijlocaș va deveni un jucător important.

„Se vede că are ceva special, foarte frumos și interviul. Iar golul, lobul acela, nu îl poate reuși oricine. Dacă va fi serios, cred că va ajunge la un nivel important”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro, după un meci al lui Omar El Sawy din sezonul trecut.

Ar fi primul transfer al verii reușit de Rapid. Giuleștenii sunt cu ochii și pe Cătălin Cîrjan, românul de la Arsenal pe care Adrian Mutu și-l dorește în Giulești. De asemenea, s-a zvonit și despre Mario Balotelli, însă giuleștenii au negat interesul pentru vârful italian.

Reclamă

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu şi îl anunţă că au aşteptări uriaşe de la următorul sezon din Liga 1. Spre deosebire de această ediţie de campionat, când obiectivul Rapidului a fost calificarea în play-off, conducătorii clubului din Giuleşti anunţă că vor cu orice preţ titlul.

Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar, este clar că tot timpul este loc de mai bine. Sezonul următor, obiectivul se schimbă, trebuie să fim în primele trei și să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu echipele cele mai bune ale campionatului„, a declarat preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae.

Rapidiştii se pregătesc intens pentru perioada de mercato. Sunt gata să facă transferuri de titlu. Chiar dacă s-a vehiculat numele lui, Mario Balotelli nu este pe lista grupării din Grant.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi sau trei suntem foarte aproape să semnăm. Sperăm să putem să-i aducem pe cei 5 sau 6 jucători, de la început, ca să poată să facă cantonamentul cu Adi și cu echipa„, a declarat Victor Angelescu.

„Suntem în tratative cu anumiți jucători, sunt și câțiva care vor pleca, trebuie să ne întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul în sezonul următor.

(Reporter: Pe Balotelli îl mai așteptați?) Nu știu de unde ați scos-o pe asta cu Balotelli, am mai auzit fel de fel de zvonuri, dar, asta cu Balotelli e ceva de… (Reporter: E cineva pe drum?) Moș Crăciun„, a glumit Daniel Niculae.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și