Închide meniul

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid. Îl trimite la o altă echipă din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 17:20

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid. Îl trimite la o altă echipă din Liga 1

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid

Dan Şucu îl va împrumuta pe Cătălin Vulturar / Colaj Instagram

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid pe mijlocaşul defensiv al naţionalei României U21. Chiar dacă va achita o sumă importantă, milionarul român îl trimite pe jucătorul de 19 ani la o altă echipă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a înţeles cu Lecce pentru tânărul fotbalist, care este aşteptat la Bucureşti pentru a parafa înţelegerea. Imediat după ce va semna contractul valabin cinci ani, acesta va pleca sub comanda lui Mircea Rednic la UTA.

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid

Potrivit fanatik.ro, Vulturar va fi împrumutat până la vară la echipa din Arad, care l-a şi format pe mijlocaşul defensiv cotat la 400.000 de euro. UTA se interesase deja la gruparea din Serie A, pentru a-l aduce înapoi pe Cătălin Vulturar.

Mircea Rednic chiar a recunoscut că îl dorea pe tânărul jucător şi că vrea să îl împrumute de la Rapid.

Noi am discutat despre Vulturar cu ceva timp în urmă, voiam să-l luăm de la Lecce. Am înțeles că s-a dus la Rapid. Nu știu dacă vine împrumut la noi, pe mine nu mă deranjează, e și cazul lui Micovshi.

Reclamă

Dacă Rapid are un lot prea mare atunci poate să ni-l dea împrumut. Mie Pancu mi-a vorbit foarte frumos de el, din ce am văzut e un jucător de perspectivă, îmi place cum joacă. Cred că Rapid a făcut o afacere bună, mai ales că se știa de sumă mult mai mare pe el, cerută de cei de la Lecce” a declarat Rednic pentru iamsport.ro.

Lecce va încasa 400.000 de euro, dar va păstra şi 30% dintr-un viitor transfer al fotbalistului născut la Arad. Cristiano Bergodi ia în calcul să se bazeze pe Vulturar de sezonul viitor şi îşi doreşte ca internaţionalul de tineret să aibă meciuri în picioare până atunci.

Daniel Pancu, anunţ ferm despre Cătălin Vulturar

Legendă a Rapidului, selecţionerul naţionalei de tineret a României a analizat ultimul jucător care s-a înţeles cu Dan Şucu. L-a lăudat pe Vulturar.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am fost foarte mulțumit de el. Lecce l-a cumpărat de la UTA cu vreo 300.000 de euro când era doar un adolescent, ceea ce arată că era încă de atunci privit ca un tânăr cu un potențial mare. E mijlocaș defensiv sau număr 8. L-am folosit în ambele poziții. Are o educație foarte bună, are o capacitate de efort foarte mare, e un recuperator foarte bun și e un tip inteligent, se încadrează ușor în sistem. Am fost foarte mulțumit de el, de Corbu și de Grameni, mijlocașii pe care i-am folosit.

La Lecce era căpitan la Primavera, deci are și calitati de lider. Rapid urmărește, cu transferul acesta, politica pe care a avut-o deja CFR, pe care o are și Craiova, o are și FCSB. Despre Hagi nu mai vorbesc, ca el are tinerii lui!”, a declarat Daniel Pancu pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și