Închide meniul

Rapid – Farul Constanţa 1-1! Dragoş Nedelcu: „Meritam victoria!” Adrian Mazilu: „‘Mister’ îmi dă o încredere excepţională”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2023, 0:04

Rapid – Farul Constanţa 1-1! Dragoş Nedelcu: „Meritam victoria! Adrian Mazilu: „Mister îmi dă o încredere excepţională

Dragoş Nedelcu a reuşit un gol superb în derby-ul cu Rapid

Profimedia

Rapid – Farul Constanţa 1-1. Dragoş Nedelcu a reuşit un gol superb în derby-ul cu Rapid şi i-a adus echipei sale un punct în derby-ul din Giuleşti. Nedelcu e de părere că Farul ar fi meritat să câştige, având în vedere ocaziile avute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu spune că reuşita din Giuleşti îi dă încredere şi că se aşteaptă la o luptă pentru titlu extrem de dificilă. Dragoş Nedelcu a reuşit primul gol al sezonului pentru Farul. Mijlocaşul îşi mai trecuse în cont două pase decisive, în cele 22 de meciuri bifate pentru constănţeni, în toate competiţiile.

Rapid – Farul Constanţa 1-1! Dragoş Nedelcu: „Meritam victoria!”

Eu consider că meritam victoria. Am avut câteva bare, am avut mai multe ocazii. Să câştigi un punct aici nu e ceva uşor, având în vedere atmosfera. Am exersat la antrenament şi astăzi mi-a ieşit. Măţel simţea mai mult decât mine că dau gol. Am luat un punct şi nu cred că e atât de rău. Fiecare jucător îşi doreşte să joace într-o astfel de atmosferă, cu un astfel de gazon. Ambele echipe jucători de calitate, cu antrenori foarte buni şi e normal să fie meciuri spectaculoase.

E foarte grea lupta la titlu, ne vom bate cu echipe bune şi vom vedea la final ce va fi. Noi nu avem nicio presiune, ştim că întâlnim adversari grei, cu suporteri foarte mulţi şi nu cred că asta este o presiune. Îmi dă încredere golul, mai ales mie că nu marchez atât de mult. Orice jucător îşi doreşte la echipa naţională. Mă bucur că au început cu dreptul şi au luat cele 3 puncte, chiar dacă au fost contestatari. Important este că au luat cele 6 puncte„, a spus Dragoş Nedelcu la digisport.ro, după Rapid – Farul Constanţa 1-1.

E un punct muncit, puteam să câştigăm meciul, dar este un egal bun pe Giuleşti. Noi ne facem jocul meci de meci şi trebuie să rămânem acolo unde ne e locul. Îmi doresc meci de meci să marchez, dar noi ne facem jocul. Mă simt foarte bine, pentru că Mister îmi dă o încredere excepţională. Sunt nişte meciuri foarte grele, dar eu zic că putem face faţă şi să rămânem acolo. Atmosfera este foarte frumoasă pe Giuleşti„, a spus şi Adrian Mazilu.

Reclamă

Rapid – Farul 1-1. Hagi rămâne neînvins în faţa lui Mutu

Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu şi Gică Hagi au dat-o la pace, într-un meci spectaculos ce s-a disputat în Giuleşti. Funsho şi Dragoş Nedelcu au dat cele două goluri ale derby-ului. Prima repriză a fost una extrem de spectaculoasă. Rapid a început mai bine, iar Alexandru Albu a fost aproape de a deschide scorul. Aioani a respins salvator din faţa lui Albu.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut echipei lui Gică Hagi. Farul a trimit de două ori mingea în bară într-un interval de un minut. Alibec a tras violent în transversală, în timp ce Grameni a lovit stâlpul din dreapta.

Mutu l-a trimis la pauză în teren pe Funsho, iar acesta a deschi scorul. Farul a ratat prin Alibec o ocazie mare, înainte ca Dragoş Nedelcu să egaleze. Farul putea da lovitura, dar Horaţiu Moldovan a intervenit fantastic în faţa lui Enes Sali.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și