Închide meniul

Rapid – Farul 1-1. Hagi rămâne neînvins în faţa lui Mutu. Dragoş Nedelcu a reuşit o „bijuterie” de gol, Funsho a marcat pentru prima dată pentru Rapid

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 23:35

Rapid – Farul 1-1. Hagi rămâne neînvins în faţa lui Mutu. Dragoş Nedelcu a reuşit o „bijuterie de gol, Funsho a marcat pentru prima dată pentru Rapid

Dragoş Nedelcu a marcat în Rapid - Farul

Dragoş Nedelcu, în Rapid - Farul/ Hepta

  • Rapid – Farul 1-1
  • Hagi rămâne neînvins în faţa lui Mutu

Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu şi Gică Hagi au dat-o la pace, într-un meci spectaculos ce s-a disputat în Giuleşti. Funsho şi Dragoş Nedelcu au dat cele două goluri ale derby-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima repriză a fost una extrem de spectaculoasă. Rapid a început mai bine, iar Alexandru Albu a fost aproape de a deschide scorul. Aioani a respins salvator din faţa lui Albu.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut echipei lui Gică Hagi. Farul a trimit de două ori mingea în bară într-un interval de un minut. Alibec a tras violent în transversală, în timp ce Grameni a lovit stâlpul din dreapta.

Reclamă

Mutu l-a trimis la pauză în teren pe Funsho, iar acesta a deschi scorul. Farul a ratat prin Alibec o ocazie mare, înainte ca Dragoş Nedelcu să egaleze. Farul putea da lovitura, dar Horaţiu Moldovan a intervenit fantastic în faţa lui Enes Sali.

Rapid – Farul 1-1

Min 90+3: FINAL DE MECI! Rapid şi Farul şi-au împărţit punctele, la capătul unui meci spectaculos.

Reclamă

Min. 83: Ocazie Farul! Enes Sali este aproape de gol, dar Hora’iu Moldovan a respins în corner.

Min. 77: Rapid – Farul 1-1! Dragoş Nedelcu a reuşit să marcheze golul egalizator pentru constănţeni. Mijlocaşul a înscris printr-un şut de la marginea careului.

Min. 69: Ocazie Rapid! Marko Dugandzic trimite puţin pe lângă poarta lui Aioani, după ce Emmers a centrat perfect în careu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Ocazie Farul! Denis Alibec a şutat pe lângă poarta lui Moldovan, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 56: Rapid – Farul 1-0! Funsho a reuşit să deschidă scorul în Giuleşti!

Min. 20: Ocazie Farul! Constănţenii au lovit din nou bara lui Moldovan, de data aceasta prin Grameni, care şutează spectaculos de la marginea careului.

Min. 19: Ocazie Farul! Denis Alibec a şutat în bara transversală a porţii lui Horaţiu Moldovan, după ce a primit o pasă de la Dragoş Nedelcu.

Min. 7: Ocazie Rapid! Alexandru Albu a ratat şansa de a deschide scorul în Giuleşti! Mijlocaşul lui Adrian Mutu a scăpat singur cu portarul, însă Aioani a respins şutul în corner.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Reclamă

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Albu, Kait, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, Al. Ioniță II, Emmers, Luckassen, Bamgboye, Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

Farul: Aioani – Boli, Larie, Marins, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu
Rezerve: Buzbuchi – Kiki, N. Popescu, Baravykas, Grobry, Casap, Mateus, Sali, Vl. Morar
Antrenor: Gheorghe Hagi

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul: „Atacă foarte bine spațiile!”

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul! „Briliantul” susține că jucătorii săi trebuie să le acorde o atenție specială lui Adrian Mazilu și Denis Alibec.

Deși este conștient de puterea Farului, Adrian Mutu așteaptă o victorie din partea echipei sale.

Totodată, Adrian Mutu spune că speră ca Marko Dugandzic să marcheze din nou, pentru a-și păstra statutul de golgheter al Ligii 1.

„Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru, să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie, vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru, noi am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie, deci presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei