Închide meniul

Rapid – FC Voluntari 4-1. Victorie categorică pentru giuleșteni! Un nou hat-trick reușit de Dugandzic. Cum arată clasamentul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2023, 19:56 / Actualizat: 24 iulie 2023, 23:07

Rapid – FC Voluntari 4-1. Victorie categorică pentru giuleșteni! Un nou hat-trick reușit de Dugandzic. Cum arată clasamentul

FC Botoșani - Rapid live text de la ora 20:30

Jucători Rapid / Profimedia

Rapid a învins-o, fără drept de apel, pe FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (trei goluri) și Albu, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Lopes.

În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziția 11, cu 26 de puncte.

Clasament Liga 1

1. CFR Cluj, 50 de puncte, 23 de meciuri
2. Farul, 48 de puncte, 23 de meciuri
3. Rapid, 45 de puncte, 24 de meciuri
4. FCSB, 41 de puncte, 23 de meciuri
5. Universitatea Craiova, 41 de puncte, 23 de meciuri
6. Sepsi, 32 de puncte, 22 de meciuri

Rapid – FC Voluntari 4-1

Min 90+2: Final de meci!

Reclamă

Min 90+1: GOOOL Voluntari! Lopes înscrie golul de „onoare” pentru ilfoveni!

Min 82: GOOOL Rapid! Marko Dugandzic a înscris din pasa lui Onea și a semnat hat-trick-ul!

Min 55: GOOOL Rapid! Marko Dugandzic a înscris după ce Mihai Popa a respins în față șutul lui Ioniță.

Reclamă 4 / 0/3

Min 43: GOOOL Rapid! Alexandru Albu a înscris cu o reluare din alunecare după o combinație cu Alex Ioniță la marginea terenului.

Min 20: GOOOL Rapid! Dugandzic a înscris cu o execuție din careul de șase metri.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Rapid: 31. H. Moldovan – 19. Onea, 22. Săpunaru, 6. P. Iacob, 13. J. Morais – 4. Crepulja, 23. Al. Albu, 17. Pănoiu – 25. Emmers, 45. Dugandzic, 10. Al. Ioniță II
Rezerve: 90. Drăghia, 3. Fl. Ștefan, , 5. Ignat, 7. Sefer, 8. A. Ciobanu, 9. V. Costache, 18. Belu, 42. Luckassen, 70. Bambgoye
Abenți: Papeau, Dr. Grigore (accidentați)
Antrenor: Adrian Mutu

FC Voluntari: 71. M. Popa – 34. Matricardi, 5. Armaș, 24. Ricardinho – 7. Aliji, 22. Rață, 16. Sigurjónsson, 10. Merloi, 98. Cr. Costin – 77. Nemec, 9. Damașcan
Rezerve: 88. J. Fernandez, 2. Paz, 8. Răduț, 14. M. Lopes,  Dumiter, 3. Meleke, Vlad, Tavares, Voican
Absent: Droppa (accidentat) 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rapid este cea mai în formă echipă din Liga 1 pe teren propriu, în stagiunea curentă. 8 victorii și 3 remize a înregistrat formația lui Adrian Mutu în Giulești, în fața propriilor suporteri, fără să cunoască gustul înfrângerii.

Reclamă

În 2023, Rapid a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-0, și a remizat cu U Cluj, scor 0-0. De cealaltă parte, FC Voluntari a pierdut ambele meciuri disputate în noul an: 1-2 cu U Cluj și 0-1 cu CFR Cluj.

În tur, Rapid a învins FC Voluntari cu 1-0, grație golului marcat de Marko Dugandzic în minutul 60. Atacantul croat este golgheterului giuleștenilor în actualul sezon, cu 12 reușite. Dugandzic este al doilea cel mai bun marcator al campionatului, după Andrea Compagno. Atacantul italian de la FCSB a înscris 14 goluri.

Adrian Mutu, anunț ferm despre noul jucător al Rapidului!

Adrian Mutu a făcut un anunț ferm despre noul jucător al Rapidului, Funsho Bamgboye. Jucătorul nigerian a semnat cu echipa din Giulești până în 2024, existând opțiunea de prelungire a contractului pe încă un sezon. Mutu a lămurit discuțiile din jurul poziției pe care va evolua fotbalistul adus din Ungaria, de la MOL Fehervar.

Funsho Bamgboye ar putea debuta în tricoul Rapidului chiar sâmbătă seară, în meciul pe care giuleștenii îl vor disputa împotriva lui FC Voluntari, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

La conferința de presă premergătoare partidei cu ilfovenii, Adrian Mutu a vorbit despre primul transfer realizat de Rapid în această iarnă.

„Briliantul” a precizat că Funsho Bamgboye evoluează pe postul extremă, în oricare dintre cele două benzi, ci nu ca atacant în zonă centrală.

„Confundați, nu e atacant. El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru partida cu FC Voluntari, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului Rapid – FC Voluntari, din Liga 1.

Adrian Mutu: „Nu vom face neapărat un al doilea transfer”

Adrian Mutu a vorbit și despre posibilitatea ca Rapid să mai transfere jucători în actuala perioadă de mercato. Antrenorul giuleștenilor a dezvăluit că există șanse ca Funsho Bamgboye să fie singurul fotbalist adus în Giulești, în această iarnă.

„Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza un transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ.

Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat, pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a mai spus Mutu.

Recomandări
  • Rapid – FC Voluntari LIVE TEXT (20:00)
  • Trupa lui Adrian Mutu țintește a 9-a victorie în Giulești, în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și