Închide meniul
EXCLUSIV

Rapid – FCSB, derby cu casa închisă! S-au epuizat biletele pentru marele meci din „Giulești”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2023, 12:58

Reclamă
Rapid – FCSB, derby cu casa închisă! S-au epuizat biletele pentru marele meci din Giulești”

Rapid - FCSB, derby cu casa închisă

Suporteri Rapid / Hepta

Rapid – FCSB, derby cu casa închisă! Biletele puse în vânzare s-au epuizat cu cinci zile înainte de marele meci. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul din Giulești are o capacitate de 14.047 de locuri. Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Rapid – FCSB, derby cu casa închisă

Meciul dintre Rapid și FCSB se anunță unul infernal, atât pe teren, cât și în tribune, având în vedere că, din informațiile AS.ro, rapidiștii au epuizat biletele puse în vânzare cu cinci zile înainte de meci.

FCSB va urca pe primul loc din Liga 1, în cazul în care se va impune în derby-ul de duminică, iar partida Farul – CFR Cluj se va termina cu o remiză.

Fanii Rapidului îi cer demisia lui Adrian Mutu

După primele patru etape din play-off, Rapid a înregistrat două egaluri și două înfrângeri. Din cauza evoluțiilor dezastruoase, fanii Rapidului au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu, chiar la ultimul meci, cel cu Universitatea Craiova, câștigat de olteni cu 3-1.

Reclamă

„După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După șase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câștigat, cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.

Rapidul a fost susținut. Am lăsat copiii acasă, am plecat în deplasare. În contextul în care am încasat roșu, mai are rost să vorbim despre evoluție? Au început curajos și au terminat dezastruos.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul.

Nu intru în contre cu Adrian Mutu și nu stau să comentez ce a ieșit el să spună. Problema este că la Rapid este o criză de rezultate, sunt șase meciuri fără victorie. Am ajuns la limitele noastre. O să strigăm «demisia» în continuare.

Într-un an și două luni de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul și meciul cu Voluntari. Este debandadă. La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copiii de grădiniță.

Am avut răbdare, am trecut peste înfrângeri, dar nu se mai poate. Jucătorii ce vină să aibă, atâta pot. Dar într-un an și două luni tu nu faci un prim 11? Sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor.

La Rapid trebuie făcut un șoc, trebuie făcută curățenie, rapidiștii își pierd răbdarea. Mai bine stau în Liga 3 și ne distrăm decât să fim ciuca bătăilor în prima ligă, cu niște mercenari. Președintele, antrenorul, să iasă public să ne spună ce se întâmplă acolo”, a declarat Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru fanatik.ro.

Ultima victorie a Rapidului, în campionat, datează din 1 martie, în sezonul regular, când giuleștenii o învingeau pe FC Botoșani, 2-1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și