Închide meniul

Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 22:55

Reclamă
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon

Rapid - FCSB, LIVE TEXT

Alexandru Băluţă, în timpul unui derby cu Rapid/ Profimedia

Rapid – FCSB 2-0, partida din ultima etapă a play-off-ului, a fost în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii au obţinut prima victorie, după nouă etape consecutive fără succes. Campioana rămâne fără victorie în faţa rivalei, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Giuleşti nu a mai avut nicio miză, astfel că la FCSB au jucat rezervele. Rapid s-a impus graţie golurilor marcate de Funsho şi Claudiu Petrila.

Rapid – FCSB 2-0

Final! Rapid – FCSB 2-0! Giuleştenii au obţinut primul succes din play-off, însă au încheiat sezonul pe locul şase.

Min. 42: Rapid – FCSB 2-0! Claudiu Petrila a reuşit să majoreze scorul, cu un şut la colţul lung, din marginea careului.

Min. 13: Rapid – FCSB 1-0! Funsho a deschis scorul cu un şut din interiorul careului, după o gafă uriaşă a lui Andrei Vlad! Portarul FCSB-ului a respins greşit, în faţă, iar balonul a fost trimis imediat în poartă de Funsho.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 1: A început duelul dintre Rapid şi FCSB!

Update: Echipele de start la derby-ul din Giuleşti! FCSB îl are în poartă pe Andrei Vlad, iar puştiul de 17 ani, David Popa, este titular în ofensivă.

Rapid: Ungureanu – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Funsho
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Bădescu, Emmers, Cepoi, Petrila, Cîrjan, Pepeau, Burmaz, G. Gheorghe, Briciu
Antrenor: Bogdan Lobonț

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Lixandru, Băluță – Antwi, Miculescu, D. Popa
Rezerve: Udrea, Oct. Popescu, Pandele, Luis Phelipe, Toma, Păduraru, Laszlo, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Giuleștenii primesc vizita campioanei după ce, în etapa precedentă de Liga 1, au fost învinși de Sepsi, cu scorul de 2-3.

De cealaltă parte, FCSB a pierdut și ea duelul cu CFR Cluj, cu scorul de 0-1. Totuși, înfrângerea a fost una „dulce” pentru jucătorii lui Gigi Becali, care au sărbătorit apoi câștigarea titlului alături de fani.

Elias Charalambous a anunțat deja că la partida cu Rapid vor juca și jucătorii care au prins puține minute în acest sezon. Acest lucru era de așteptat, având în vedere că derby-ul nu are o miză reală pentru roș-albaștrii.

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă!

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! Căpitanul campioanei a vorbit despre jocul său, după ce roș-albaștrii au câștigat titlul.

Olaru a fost un om de bază la FCSB în acest sezon și a contribuit decisiv la câștigarea titlului. Totuși, acum, căpitanul a recunoscut că are o mare problemă.

Olaru a recunoscut că, la unele partide, are o mare dificultate în controlarea emoțiilor. Totuși, căpitanul roș-albaștrilor a spus și că este foarte competitiv și că nu dorește să piardă niciun meci, fie că este oficial sau doar între prieteni.

„Cumva şi zilele trecute, noi am câştigat campionatul, noi nu mai avem nicio presiune, dar eu ieri la miuţă tot m-am supărat. Aşa sunt eu, şi dacă merg cu prietenii la sintetic, nu există să pierd, clar nu mi doresc să pierd.

(n.r. despre faptul că nu ştie să gestioneze emoţiile) În unele momente poate îmi pierd puţin capul şi nu ştiu să gestionez bine pe momentele.

(n.r. ce e cel mai greu să îmbunătăţeşti la tine în acest moment?) lar, chestia asta! Dar în timp o să ştiu să îmi gestionez mult mai bine emoţiile”, a spus Darius Olaru, la orangesport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55 1 iun.

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29 1 iun.

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10 1 iun.

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și