Închide meniul

Anunţul giuleştenilor, înainte de Rapid – FCSB : „S-au vândut toate”. Săgeţi aruncate către galeria roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 21:00

Reclamă
Anunţul giuleştenilor, înainte de Rapid – FCSB : „S-au vândut toate. Săgeţi aruncate către galeria roş-albaştrilor

Rapid - FCSB se va juca cu casa închisă: "Am făcut un compromis". Săgeţi aruncate către galeria roş-albaştrilor

Cristi Săpunaru şi Darius Olaru, înainte de FCSB - Rapid / Profimedia

Anunţul giuleştenilor legat de bilete a fost făcut înainte de Rapid – FCSB. Gheorghe Răducan, fostul lider al galeriei giuleştenilor, a declarat că s-au vândut toate biletele pentru derby-ul care va avea loc pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiştii au anunţat că s-a făcut un compromis pentru ca un număr mai mare de fani ai echipei din Giuleşti să urmărească meciul de pe stadion şi au dezvăluit că nu se pune problema ca fanii lui FCSB să îşi procure bilete prin intermediul rapidiştilor la această partidă.

Anunţul giuleştenilor, înainte de Rapid – FCSB : „S-au vândut toate”. Săgeţi aruncate către galeria roş-albaştrilor

„După cum ați observat, s-au vândut toate biletele. E cel mai bun răspuns pe care îl pot avea. Domnul Șucu a dorit foarte mult să jucăm pe Arena Națională, pentru că erau foarte mulți oameni care își doreau să participe la acest meci. Pentru noi era mai bine să jucăm în Giulești.

Sunt foarte mulți suporteri care nu au fost de acord, dar am făcut un compromis pentru toți rapidiștii, să aibă posibilitatea să meargă la acest meci. Sub nicio formă nu vor fi mai mulți FCSB-iști. Biletele au fost comercializate doar la casele stadionului. Pe online au avut prioritate abonații noștri. Nu cred că un rapidist adevărat va cumpăra bilete pentru cei de la FCSB. Sunt șase-șapte mii de abonați, iar fiecare abonat a avut posibilitatea să cumpere nouă bilete.

Nu se pune problema așa (n.r. că un suporter al lui Rapid va cumpăra bilete pentru fanii FCSB), noi nu avem prietenie cu steliștii, cu dinamoviștii. Cu tine (n.r. Florin Prunea) e o excepție. În cazul în care se epuizează aceste bilete, vor fi suplimentate. Vom da mai multe bilete în măsura în care se poate, cu limitele impuse de Jandarmerie”, a declarat Gheorghe Răducan, la digisport.ro.

Reclamă

„Ei nu au vrut de la bun început toată peluza”

De asemenea, Gheorghe Răducan a vorbit şi despre acuzaţiile lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, care a spus, în primă fază, că fanii echipei sale au primit doar 5400 de locuri din peluza care le-a fost repartizază. Răducan susţine că cei care au refuzat mai multe bilete şi au vrut doar 5% au fost chiar fanii lui FCSB, prin intermediul lui Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie.

„Ei nu au vrut de la început, ei nu voiau toată peluza. Mustață (n.r. liderul galeriei FCSB) a zis că nu vrea toată peluza, că el vrea doar 5 la sută. Eu așa am auzit. Cu toate că nu meritau, am fost deschiși și le-am arătat că suntem fair play. E un spectacol unde trebuie să ne comportăm civilizat. E un meci important pentru ambele echipe, cred că se poate relansa campionatul”, a mai spus Răducan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și