Închide meniul

Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 16:28

Reclamă
Rapid „forţează aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă

Rapid "forţează" aducerea lui Mircea Lucescu: "Şucu îl dorește și insistă"

Mircea Lucescu / Antena Sport

Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu. Fostul patron al giuleştenilor, Nicolae Cristescu, susţine că patronul Rapidului, încearcă să îl convingă pe Mircea Lucescu să se alăture staff-ului echipei din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ îi pregăteşte pe „alb-vişinii” până în vară. Un tandem Mircea Lucescu – Marius Şumudică este văzut ca varianta ideală pentru Rapid.

Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă”

”(n.r. Cine ar putea să vină antrenor?) Lucescu, Mircea Lucescu, că la Răzvan nu putem să ajungem. E liber de contract și sperăm să nu semneze cu Beșiktaș. Poate ia pe lângă el pe cineva, poate pe Șumudică.

Păi, de ce să nu visăm, e un vis care poate deveni realitate și o realitate foarte frumoasă. Nu mai vorbim de notorietatea lui, de valoarea lui, e un profesionist desăvârșit. Tatonări au fost, domnul Șucu normal că și-l dorește și normal că insistă. 

Eu spun că mi-aș dori, Șumudică ar fi și el o variantă, dar decizia o ia domnul Șucu. A investit foarte mulți bani, dar e păcat. Jucătorii nu-și dau sufletul pe teren. Când îmbraci tricoul Rapidului trebuie să-ți dea lacrimile”, a declarat Nicolae Cristescu pentru digisport.ro.

Reclamă

„Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova. Giuleştenii au pierdut meciul de pe teren propriu în prelungiri, scor 1-2, şi au rămas singura echipă fără victorie din play-off.

Situaţia de la Rapid este extrem de delicată în continuare, chiar şi după despărţirea de Cristiano Bergodi. Marius Şumudică, antrenorul favorit să o preia pe Rapid, a vorbit după înfrângerea echipei din meciul cu Universitatea Craiova.

Lui Şumudică îi pare rău de Dan Şucu, după ultimele rezultate înregistrate de Rapid în play-off. Mai mult, el a apreciat investiţiile făcute de omul de afaceri şi a făcut o comparaţie cu George Copos, fostul patron din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveau nevoie de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află”

„Păcat, să fii cu soția lângă tine în tribună și să fii amăgit… Aveau nevoie de lucruri pozitive, de un șoc, de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află.

Este un om care a băgat bani, care suferă pentru echipa lui, e familia lui, probabil că și eu m-aș fi manifestat la fel. Este un om echilibrat, nu este omul care să arunce cu noroi. Pentru mine este interesant cum are această capacitate de a ține lucrurile departe de ochii lumii. Trebuie să ai un echilibru extraordinar, vine dintr-o altă lume, este un om de business, a știut să facă bani, știe să evalueze lucrurile.

Eu nu cred că George Copos a băgat 7-8 milioane de euro în transferuri doar într-o perioadă de mercato”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și